Connect with us

Галерия

По стъпките на “Възвишение”: Изложба с фотографии на Симон Варсано

Avatar

Публикувано

на

След излизането на трейлъра на най-чаканата българска продукция през тази година –  „Възвишение“, интересът към филма по едноименния роман на Милен Русков продължава да нараства. Ето защо, месец преди официалната премиера, безспорно утвърденият роден фотограф Симон Варсано дава възможност на публиката да надникне „зад кадър“ в рамките на ексклузивна изложба, посветена на кинолентата. Селекцията е разположена пред Народен театър „Иван Вазов“ и ще остане там от 2-ри до 16-и октомври.

32 внимателно подбрани фотографии проследяват снимачния процес, протекъл в периода от януари до ноември 2016 г. Авторските кадри са придружени от кратък текст, указващ точното местоположение, на което е заснета всяка от избраните сцени.

Изложбата се осъществява с подкрепата на Столична община и беше открита лично от Симон Варсано и г-жа Малина Едрева (председател на постоянната комисия по образование, култура, наука и културно многообразие в СО) в присъствието на режисьора Виктор Божинов, Алек Алексиев (в ролята на Гичо), Станислав Ганчев (в ролята на Пею Бръмбара), Владимир Михайлов (в ролята на Симо Влаха) и Иван Дойков (продуцент на „Възвишение“).

Continue Reading
Advertisement