Connect with us

Lifestyle

Превръщат “МИС ЮГОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ 2016” в мега гала спектакъл

Avatar

Публикувано

на

IMG 2309

снимка: PR

Тазгодишният конкурс за красота избира един различен формат при реализирането и  организацията му, съобщават от ПРофайл.

На 26-ти март от 20.00 часа  ще станем свидетели на бляскав гала спектакъл, зад който стои екип от 15 специалисти в модната индустрия.

Креативните дизайнерки диамантените принцеси  Соня Атанасова и Силвана Данаилова ще превърнат последния панорамен етаж на Мол Ларго в сърцето на Благоевград в холивудски декор.

Зад хореографията и професионалното представяне на сцената застава популярният Боян Караиванов.

Advertisement

За да оценяват коя е най-красивата в Пиринско в състава на журито участват – Ирина Папазова, лицензиант на конкурса „Мис България“, невероятно стилната Наталия Гуркова, модния директор Атанас Лазаров, Ива Атанасова и Денис Касъмов.

Почетни и специални гости ще бъдат Нина Найденова – заместник министър на Младежта и спорта, Иван Аспарухов – зам.министър на регионалното развитие и благоустройство, както и Кирил Котев – кмет на Община Сандански, Димитър Бръчков – кмет Община Петрич, Николай Георгиев – Кмет Община Кресна и Христина Шопова- зам.кмет на Община Блсгоевград.

Младата и красива Ана Палашева  е собственик на лицензираната марка Мис Югозападна България. Тя е участник, спонсор и жури на редица от най-престижните конкурси в страната и чужбина, както и предприемач, най-младото лице на корицата на бизнес списание . Ана Палашева е организатор на събития, за които дълго се говори.

Юрист по образование, специализира ивент мениджмънт и мениджмънт и маркетинг на лукса в Италия. Търси и подкрепя благотворителни и социални каузи. Младата дама е и съсобственик на Catwalk Casting Agency с Димитър Димитров, председател и основател, която събира в себе си едни от най-добрите имена в модния бранш. Изцяло ориентирана е  към откриване и продуциране на нови лица.

Работи в модния бранш от 10 години, като първите си стъпки в модата прави като асистент на г-жа Миропа Кьосева. Работи в общи проекти с най- големите модни агенции в България, „ Визаж“ и „ Интерсаунд“, чийто представител е в момента за Югозападна България. Продуцира и организира десетки конкурси и модни мероприятия редом с най-големите професионалисти в модния бранш.

Advertisement

В ролята на водещ ще видим актьора  Атанас Михайлов.

За порцията музикалните десерти ще се погрижи Любен Киров.

Претендентките за титлата – Мис Югозападна България ще дефилират на сцената с уникални тоалети на Princess fashion studio и банските костьоми на Shugar free.

А каузата на красивата надпревара ще бъде – създаване на център за жени, претърпели насилие с подкрепата на Община Благоевград.

Седмични пакети за всички участнички подсигурява планинския комплекс Ривасайд в ски столицата на Балканите – Банско.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement