Connect with us

Музика

Предаването „Фрактура“ празнува 17 години в ефир

Avatar

Публикувано

на

Vasko Katincharov 2

снимка: PR

Най-старото тв предаване за рок и метъл музика в България – “Фрактура” ще отбележи 17 години в ефир със специално издание. Точно в полунощ, на 5 срещу 6 юли (неделя), по Диема ще стартира празничното предаване “17 години Фрактура”. В продължение на два часа зрителите ще видят избрани моменти от интервюта, които са били излъчвани в шоуто през годините. Ще бъдат припомнени забавни части от разговори с Metallica, Soulfly, Hatebreed, Cradle of Filth, Scorpions, Killswitch Engage, Alter Bridge, Napalm Death и много други.

“Както и да го погледнем 17 години са сериозно постижение за такъв тип тематично телевизионно предaване. Аз винаги съм гледал на “Фрактура” като на кауза, а не като на работа. Рок музиката е начин на живот и аз винаги съм подкрепял тази позиция. Благодарен съм на зрителите на шоуто, на колегите с които съм работил във времето, както и на всички останали, които под някаква форма са подкрепяли мен и “Фрактура” през тези 17 години “, коментира повода Васко Катинчаров, автор и продуцент на предаването.

Ефирният дебют на “Фрактура” е през юни 1998 година с Васко Катинчаров в телевизия ММ, а през 2010 предаването преминава в Диема. Това е и най-старото специализирано тв рок шоу в българския ефир. 884 е броят на излъчените до момента предавания, а за 17-те години в ефир феновете са гледали специални интервюта с най-големите световни рок звезди, хиляди клипове, както и стотици репортажи от най-значимите рок събития в страната.

“Фрактура” се излъчва по Диема в неделя от 24:00 ч., като повторението е всеки петък от 00:30 ч.

Advertisement

Не пропускайте празничното издание на предаването в неделя, 5 юли от 24:00 ч. по Диема. Видео за специалния епизод “17 години Фрактура” можете да видите тук:

https://youtu.be/4yLQ49itRzo

 

Continue Reading
Advertisement