Connect with us

Кино

„Преди да кажеш Да“ и „Проблемът с Ди Ди“ – хитовите филмови предложения на FilmBox този четвъртък

Avatar

Публикувано

на

BeforeYouSayIdo Photo 1

Този четвъртък FilmBox Plus предлага класическата комбинация от романтика и комедия с филмите „Преди да кажеш Да“ и „Проблемът с Ди Ди“. Аудиторията ще може да се наслади на първото вълнуващо заглавие от 19:05 часа, а втората продукции ще стартира в ефира на филмовия канал в 23:50 часа.

В главните роли на „Преди да кажеш Да“ се превъплъщават номинираната за награда „Тони“ Дженифър Уестфелд и номинирания за „Канадските екранни награди“ Дейвид Сътклиф. Сюжетът се развива около историята на Джордж (Сатклиф) и Джейн (Уестфелд) – влюбена двойка с необичайна любовна история. Когато Джордж решава, че е готов да предложи брак на Джейн, тя му отказва, все още чувствайки се наранена от връзката с първия си съпруг. Отчаяно влюбен, Джордж си пожелава да беше срещнал Джейн по-рано, за да я предпази от болката, която е изпитала. След тежка автомобилна катастрофа желанието му се сбъдва и той се връща назад във времето – точно преди десет години, дни преди първата сватба на Джейн. Не пропускайте романтичния филм „Преди да кажеш Да“ този четвъртък от 19:05 часа по FilmBox Plus, за да разберете каква е развръзката на тази странна любовна история.

„Проблемът с Ди Ди“ е комедийна класика с участието на Лиса Ан Уолтър, популярна от блокбъстъра „Капан за родители“, и Къртууд Смит, добре познат на зрителите с ролята си на Ред Форман в сериала „Шеметни години“. Филмът разказва историята на Ди Ди (Уолтър), която никога не успява да удовлетвори желанията на баща си Бил (Смит). От 15 години те водят съвсем различни животи – Бил ръководи компанията си, а Ди Ди непрестанно се впуска в нови приключения. В навечерието на пенсионирането си, баща ѝ решава, че е време Ди Ди да започне да се справя сама с живота си. Докато тя се бори да намери своето място в „реалния свят“ се сблъсква с многобройни препятствия, но открива и, че е способна на много повече, отколкото баща ѝ или самата тя някога е подозирала. Не пропускайте вълнуващата комедия утре вечер от 23:50 часа по FilmBox Plus.

Continue Reading
Advertisement