Connect with us

Lifestyle

Предложение за брак на борда на Wizz Air

Avatar

Публикувано

на

Marriage Proposal Wizz Air Board

снимка: ПР

Wizz Air, най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа и една от най-бързо развиващите се авиокомпании в Европа, направи Свети Валентин още по-специален за българска влюбена двойка. Вълнуващо предложение за брак бе направено на борда на полета София – Барселона на 14-и февруари. С подкрепата на екипажа на Wizz Air българин превърна пътуването на приятелката си в невероятно романтично преживяване и заслужено бе награден със заветното „да“.

Уникалното предложение в небето беше предварително организирано от Wizz Air, като целият персонал на полета София – Барселона се включи активно, за да направи изненадата незабравима. След излитането на самолета екипажът поздрави пътниците по случай Свети Валентин, а в пътническия салон зазвуча тематична любовна песен. В този емоционален момент няколко представители на екипажа се насочиха към една от пътничките, за да й покажат надпис с важния въпрос „Ще се омъжиш ли“. След това зад тях се появи и приятелят й, коленичил с табела с надпис „за мен“ в едната ръка и годежен пръстен – в другата. Развълнувана до сълзи, бъдещата булка каза заветното „да“. Отговорът й бе посрещнат с бурни аплодисменти от останалите пътници.

Wizz Air направи предложението за брак още по-незабравимо за щастливата двойка, като им подари ваучер за пътуване с авиокомпанията на стойност 214 евро. Сега влюбените имат възможност да планират следващото си вълнуващо пътешествие, а защо не и медения си месец, като изберат между 44 дестинации в 19 страни, до които Wizz Air лети от България.

Габор Васархели, Мениджър корпоративни комуникации в Wizz Air, коментира: „Wizz Air винаги се опитва да осигури на пътниците си най-доброто преживяване на борда, изпълнено с много положителни емоции. Затова бяхме изключително ентусиазирани да направим всичко възможно, така че предложението за брак на борда да бъде наистина запомнящо се за влюбената двойка. Щастливи сме, че точно на Свети Валентин полетът ни София – Барселона се превърна в посланик на любовта.“

Advertisement
Continue Reading
Advertisement