Connect with us

Lifestyle

Премиера на сезон 5 на сериала „Обадете се на Сол“ по AMC

Avatar

Публикувано

на

Obadete se na Saul S5

Премиерата на очаквания сезон 5 на хитовия сериал на AMC „Обадете се на Сол“ ще бъде на 4-ти юни в 23:00 ч. Новият сезон ще съдържа 10 епизода, които ще се излъчват всеки четвъртък в същия час.

В премиерния пети сезон на „Обадете се на Сол“ решението на Джими Макгил да практикува право като „Сол Гудман“ създава неочаквани и силни вълни на промяна за всички в неговата орбита. Още в първия епизод, правейки бизнес като Сол Гудман, Джими развива нестандартна стратегия за печелене на клиенти, която тества толерантността на Ким към неговото ново юридическо лице.

В сериала участват Боб Оденкърк, Риа Сийхорн, Джонатан Банкс, Майкъл Мандо, Джанкарло Еспозито, Патрик Фабиан и Тони Далтон.

Изпълнителни продуценти на „Обадете се на Сол“ са Питър Гулд, Винс Гилиган, Марк Джонсън, Мелиса Бърнстийн и Томас Шнауц.

„Обадете се на Сол“ беше удостоен с наградата „Пийбоди“ за 2018 година, а четирите предшестващи сезона на сериала бяха отличени с 32 номинации за наградата „Еми“, 3 номинации „Златен глобус“, 3 награди „Избора на критиците“, 2 награди на Гилдията на сценаристите, 2 награди на Асоциацията на телевизионните критици и 3 награди на Американския филмов институт за “Телевизионни програми на годината”, както и много други номинации на Гилдията.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement