Connect with us

Телевизия

Премиерната поредица „Любов от първи клик“ разказва кои са най-успешните техники за намиране на половинка онлайн

Avatar

Публикувано

на

За съвременния човек, търсещ онлайн половинката си, профилите са не по-малко важни от срещата на живо. Хората разглеждат стотици страници, за да намерят идеалната си половинка, като някои са овладели изкуството на селфито и привличащите внимание профили, а други правят неподходящ избор, който намалява шансовете им да открият любовта. В най-новата поредица на TLC Любов от първи клик“ бившият водещ на „Как не трябва да се обличаме“ и моден експерт Клинтън Кели и гуруто на онлайн запознанствата Девин Саймън помагат на жените да се представят в най-добра светлина в интернет. От 20-и януари, всяка сряда, от 21:00 ч. Клинтън и Девин обсъждат снимките и статусите на все още самотните потребителки на сайтове за запознанства, а след това им помагат да преобразят външния си вид и онлайн присъствието си.

В „Любов от първи клик“ Клинтън Кели променят стила на участничките, за да представят по-добре личността им. Клинтън помага на жени с разнообразни проблеми в стила, сред които домакиня, която се облича прекалено консервативно и интровертна дама с липса на усет по отношение на облеклото. След физическата промяна Девин споделя с участничките техники, за да се представят успешно и в онлайн пространството. Тя подменя снимките в профилите им и допълва информацията в тях, за да ги покаже в най-добрата им светлина. Дамите подлагат на тест новите си визии, когато Клинтън и Девин споделят ъпгрейднатите им профили със 100 потенциални техни партньора. След това дамите трябва да изберат по един мъж от всички харесали профила им, с когото да излязат на среща.

Devyn Simone and Clinton Kelly team up to help single ladies find love in the image-is-everything world of online dating.

[/media-credit] Devyn Simone and Clinton Kelly team up to help single ladies find love in the image-is-everything world of online dating.

Continue Reading
Advertisement