Connect with us

Музика

Пре-парти за музикалното събитие на лятото SPIRIT of Burgas

Avatar

Публикувано

на

poledance

По-малко от месец ни дели от музикалното събитие на лятото – SPIRIT of Burgas 2015.  За да засилят очакването и заредят с феновете с любимите изпълнения на артистите от програмата на фестивала, този четвъртък, 16 юли, в бар ROCK IT ще се проведе специално пре-парти.

От диджейския пулт ще звучат изключителните Robbie Williams и Kasabian, както и любимите на хиляди българи Stereo MCs. Специално за темата на вечерта, звездите на българския pole dance – момичетата от Sonya Pole Studio, са подготвили атрактивна хореография. Добре познатият тандем Краси Москов (Z-Rock) & DJ Tony (RockAtive, Sugar DJs) ще се погрижи да звучат и парчета на групите, които вече са били част от SPIRIT of Burgas през годините – The Prodigy, Faith No More, Korn, Deftones, Fun Lovin’ Criminals, Editors, UNKLE и много други. Ще чуем и десетките български артисти, които са се разписали на централния плаж в Бургас.

Ще има и атрактивна томбола с награди (от Jägermeister и магазин „Яко“), а най-големите късметлии ще спечелят мечтаните билети за SPIRIT of Burgas 2015. Началото ще бъде дадено в 21:00 часа в бар ROCK IT, а входът ще е на цена от 5 лв.

SPIRIT of Burgas 2015 ще се проведе на 7 и 8 август на Централния плаж в Бургас. Билети за фестивала и пропуски за къмпинга може да закупите в мрежата на Eventim.bg в цялата страна – OMV, EasyPay, Пикадили, Техномаркет, Технополис, НА ТЪМНО, билетен център НДК. В продажба са още и билети за Golden Circle (само за 7-ми август) и VIP трибуни със седящи места.

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“851″]Spirit_of_Burgas_pre-party[/media-credit]

Advertisement
Continue Reading
Advertisement