Connect with us

Кино

Приключенският сериал „Дивото зове“ през декември

Avatar

Публикувано

на

снимка: PR

Американският приключенски сериал „Дивото зове“ (Call of the wild) за борбата с природата и смелостта – по Bulgaria ON AIR от 16 декември , всеки делник в 19,50 часа. Поредицата е адаптация на книгата на Джек Лондон.

„Дивото зове“ (2000) разказва за приключенията на тийнейджъра Майлс Чаланджър и срещата му с храброто куче за снежни впрягове Бък. Майлс е израснал в миньорско селище в Аляска и винаги е мечтаел да стане водач на кучета. Решава да напусне дома си, въпреки че семейството му не е съгласно. Вторият му баща иска различно бъдеще за него, но момчето поема по пътя си. Срещата му с Бък се оказва знакова и променя живота му изцяло. Майлс и кучето изграждат истински приятелска връзка, а Бък се превръща и в местния герой. През какви приключения ще минат двамата – гледайте по Bulgaria ON AIR от 16 декември, всеки делник в 19,50 часа.

Режисьорите на „Дивото зове“ (2000) са Дейвид Уининг, Йорг Монтеси и Зейл Дейлън. В ролите влизат Шейн Майер, Ник Манкузо, Рейчъл Хейуърд, Катлийн Дуборг и др.

 

Advertisement
Continue Reading
Advertisement