Connect with us

Мода

„Принцеса на джаза” на Весела Нейнски

Avatar

Публикувано

на

Джаз рецитал с биг бенд, съчетан с дефиле на вечерни рокли и изпълненията на танцова двойка – Весела Нейнски подготвя голямо събитие за музикалната ни сцена на 9 април в Rainbow Plaza, озаглавено „Принцеса на джаза“.

Весела Нейнски ще пее с Биг бенд – Благоевград с ръководител Борис Янев. Част от програмата „Принцеса на джаза” ще бъде посветена на вековния юбилей от рождението на Франк Синатра, като ще чуем емблематични за репертоара му песни. Весела Нейнски ще представи The Girl from Ipanema, творби на Гершуин, Over the Rainbow, Besame Mucho… За нея много специално ще бъде изпълнението на Misty – първата песен, която я запалила да пее джаз, когато преди години я чула в изпълнението на Сара Вон.

Princess Vesela

По време на концерта известни лица ще дефилират с роклите на дизайнерките на модна къща „Принцес“ Соня Атанасова и Силвана Димитрова. Елена Кучкова, Зорница Линдарева, Галена Димова, Меги Николова, Йордана Димитрова и още куп красавици ще представят пролетно-лятната колекция на българския моден гигант.

Публиката е поканена половин час преди концерта – в 19:30 ч., на специален коктейл, а джаз рециталът ще е от 20 ч. Дрескодът е стилно облекло, „за да напомним, че срещата с музиката е празничен повод”, както е убедена Весела Нейнски. С това събитие тя ще се завърне към паметен за кариерата й момент, когато на същата дата, но през 2002 г., изнася първия си джаз рецитал в България – с Биг бенда на БНР, ръководен от Янко Миладинов, в залата на Народния театър „Иван Вазов”.

  • Билети за „Принцеса на джаза” на Весела Нейнски се продават онлайн наTicketsbg.com и в мрежата на Eventim.
Continue Reading
Advertisement