Connect with us

Събития

ПРОВОКАТИВНИЯТ АРТИСТ ИВО ДИМЧЕВ С КОНЦЕРТ В ТЕРМИНАЛ 1 НА 14 МАРТ

Avatar

Публикувано

на

ivoFINAL

ИВО ДИМЧЕВ се завръща на сцената на Клуб Терминал 1 на 14 март, сряда. Вратите на клуба отварят в 21:00 ч., а концертната част стартира в 22:30 ч. Първият клубен концерт на Иво Димчев в София се състоя именно в Терминал 1 на 23 ноември 2017 година. Събитието се разпродаде за броени дни.  Поради големия интерес към музиката на артиста, се осъществиха цели три успешни концерта в рамките на два месеца.

Иво Димчев разрежда броя на събитията и в рамките на първите шест месеца на 2018 г. ще изнесе само два концерта, първият от които е в клуб Терминал 1.

Иво Димчев е пърформънс артист, който използва за авторските си спектакли актьорска игра, танц, музика, пеене, физически театър, но най-вече метаморфозите на своето тяло като манифест на сценична свобода. Всички тези компоненти се допълват и допринасят за богатството на сценичното присъствие на Димчев.  Неговите изпълнения, белязани от интензивна емоционалност и множество техники, винаги обитават широкия спектър между болезненост и ирония, автобиография и фикция, реалност и сюрреализъм.

Самият Иво Димчев се определя като експериментален и радикален артист. Занимава се с изкуство от около 20 години. Използва пеенете като орнамент към своите спектактли. Интересът на публиката към музикалното му творчество го кара да извади песните от представленията си и да ги обедини в албума „Sculptures”.  Той е записан в Лос Анжелис и за аранжиментите на парчетата Иво се доверява на Георги Линев (Kan Wakan).

Съвсем скоро смелият Иво Димчев сподели в интернет пространството изключително лична информация за себе си, а именно, че е ХИВ позитивен от 10 години. Със статус във Фейсбук артистът обяви, че скоро предстои представяне на новата му книга „Ivo Dimchev – ХИВ + KISS”, където ще разкаже своята лична история с вируса на СПИН от момента, в който се заразява през 2008 година до ден днешен. Книгата ще излезе на български език през април 2018. 

Advertisement

Билети за концерта на ИВО ДИМЧЕВ на 14 март се разпространяват в мрежата на Eventim.bg на цени от 20 лв. на предварителна продажба и на самата дата и на място в клуба. Каси: щандовете на Eventim на ул. „6-ти септември“, Office 1 Superstore, OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, Строежа, Български пощи, Вастелс България, Каса Арена Армеец, Технополис, Duende Travel София, книжарница „Бард“, книжарница „На спирката“, както и онлайн през сайта на компанията. Броят на билетите е ограничен, интересът към този момент е силен, поради което се препоръчва се предварителното им закупуване!

===
FACEBOOK EVENT: https://www.facebook.com/events/926275327540155/

Club Terminal 1: https://www.facebook.com/clubterminal1/

===

Ivo Dimchev Music: https://www.facebook.com/IvoDimchevMusic/
SCULPTURES on Spotify:
 http://bit.ly/SCULPTURESbyIvoDimchev
SCULPTURES on Google music: http://bit.ly/IvoDimchevSCULPTURES

Advertisement

 

Continue Reading
Advertisement