Connect with us

Lifestyle

Пролетта е по-красива с FREEDOM на AndyVil

Avatar

Публикувано

на

andi korica

снимка: ПР

Усещане за свобода, за разцъфнали цветя, за безкрайното синьо море, за цялата феерична красота на пролетта и завладяващата магия на лятото. Това ни носи  новата колекция пролет/лято 2020 на AndyVil.

Най-актуалните модни тенденции оживяват в изящните модели на Пламена Вияреал – създател и дизайнер на бранда AndyVil. Нежни и романтични, но едновременно с това стилни и предизвикателни, всички визии подчертават индивидуалното излъчване и женствеността.

Звездата в колекцията е плисето.

По различен начин то присъства във всички модели, придавайки им движение, дълбочина и закачливост. Плисетата внасят мигновена нотка на елегантност в облеклото, но са подходящи и за по-ежедневни визии.

Advertisement

 „Колекцията е вдъхновена от свободата не само като физическо състояние, което в момента вълнува цял свят, а свободата във всичките ѝ измерения – душевната, менталната, свободата в сърцата ни, свобода от предразсъдъци и от всички негативни емоции“, споделя дизайнерката.

AndyVil 24 04 2

снимка: ПР

Сред акцентите са и флоралните мотиви, които отново завладяха модните подиуми. В меки и пастелни цветове или в по-живи нюанси флоралните принтове носят романтиката на пролетта, затова вярваме, че тази тенденция няма как да изчезне от пролетно-летните колекции.

Кой не харесва веселите и закачливи точки?

Ретро усещането, което носят, ни връща няколко десетилетия назад във времето на вечната Мерилин и на кокетните рокли с А-силует. Възпети дори от Франк Синатра в песента му Polka Dots and Moonbeams, точките преминават през различните модни течения, за да се превърнат в абсолютна класика! Приветстваме ги отново през 2020 г., като в новата колекция на AndyVil те са чудесно съчетани и с друг тренд – късите панталони.

untitled 45 of 99 SMALL

снимка: ПР

Advertisement

Най-обичаните и специални дрехи за жените безспорно са роклите.

За тяхното място във Freedom Пламена Вияреал споделя, че е заложила на  „романтичните рокли с по-свободни кройки, с ретро излъчване, които са в пълна хармония с по-елегантни и стилни модели, подчертаващи формите на тялото.“

Акцент в новата си колекция дизайнерката е поставила и на цветовете. Белият цвят е основен, като символ на нежността, чистотата, новото начало и свободата на духа. Смелите и нестандартни комбинации като синьо със зелено и цикламено с оранжево ни спечелиха от първия миг и ни гарантират впечатляваща визия. Любителките на кралското синьо няма да останат разочаровани, тъй като то има специално място в колекцията.

AndyVil 24 04 4

снимка: ПР

Отдавна е доказано, че външният вид има отражение върху настроението и емоциите, особено сред нежния пол. Красотата, която ни носи FREEDOM със сигурност ще внесе не само в гардероба ни, но и в мислите ни очарованието на настъпващите сезони.

Advertisement