Connect with us

Lifestyle

Професионален маникюр с гел ефект, като от козметичен салон от Avon

Avatar

Публикувано

на

Вълнениятa за абитурентските балове започват още с настъпването на пролетта. Освен с тоалети, грим и прическа, най-важното за младите дами е как ще впечатлят и със своя маникюр. Компанията с над 130-годишен опит в козметиката Avon им дава възможност да се радват на професионален маникюр с гел ефект като от козметичен салон.  Новият лак Gel Shine е за всички, които искат да изглеждат с перфектно поддържани нокти, но не разполагат с време за посещение при професионалист. Новата формула с подхранващи Омега масла постига интензивен цвят само с едно нанасяне и още повече блясък.

Най-актуалното попълнение в портфолиото лакове на Avon не изисква UV лампа исе премахва като обикновен лак за нокти. Новата линия предлага 6 модерни нюанса, които покриват изискванията както за по-дръзка, така и за семпла, но стилна визия. За дамите, които искатда направя маникюра си по-дълготраен, Avon предлага нов гел топ лак върху лака за нокти с гел ефект.

Актуални тенденции в маникюра:

[media-credit id=2 align=“alignleft“ width=“640″]French[/media-credit]

Френски маникюр и неговите разновидности – и тази година най-популярен остава този толкова утвърден маникюр.

  • Класически френскис бяла овална линия в свободния край на нокътя и бледо розова основа.
  • Звезден френски с брокатени и бляскави частици в свободния край и бледа телесна основа
  • Цветен френски с цветен лак по избор и контрастен цвят нанесен в свободния край на нокътя или прозрачна основа и различни цветове на френската линия

Едноцветен маникюр – винаги е актуален, завсеки сезон и всеки повод. В ежедневието той е най-практичен.

Лунният маникюр, както и френският, се е превърнал в класикаи можете смело да го изберете. Особеност при него е, че се използват два контрасни цвята. Акцент е „луничката“ на нокътя. Има няколко вида Лунен маникюр, които се различават именно по формата на „луната“. Тя може да е полукръгла, вдлъбната и дори триъгълна.

Advertisement

Нокът в рамка– все по-голяма популярност набира маникюр, при който нокътят е ограден и изглежда като поставен в рамка. Този маникюр е много оригинален и предизвиква възхищение. Всички модерни дами се влюбват в него от пръв поглед. Можете да го направите и в домашни условия с подходящи лакове и четки. За този модерен маникюр са необходими два цвята и тънка четчица за рисуване.

[media-credit id=2 align=“alignleft“ width=“640″]Art manicure[/media-credit]

АРТ маникюр–все по-често дамите избират „стилния дизайн“ за ноктите си пред „декорации и рисунки“. Особенно актуални са геометричните фигури с различни цветове, както и оставянето на нелакирани форми, фигури и участъци.

Маникюр „Омбре“ – както при дрехите, цвета на косата, аксесоарите и грима, основното са преливащите цветове. Най-често се преливат нюансите на един цвят от по-светло към по-тъмно, но не е изключено и контрастни цветове да бъдат преляти с техниката „омбре“.

Новият Gel Shine може да бъде поръчан на www.avon.bg или на Представител от кампания 7 от 5 май.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement