Connect with us

Tехнологии

Професионални монитори за всякаква употреба: AOC пуска нова 75-а серия

Avatar

Публикувано

на

снимка: PR

AOC представя нова селекция от енергийно ефективни широкоекранни монитори за професионални клиенти – новата серия 75. Стилните дисплеи с множество сертификати ще бъдат налични в различни размери – от 18.5″ до 27″ (47 – 69 см), което ги прави подходящи за различни работни среди. Потребителите могат да избират между висококачествени IPS и TN панели, и да се възползват от вградената Flicker-Free технология, която предлага комфорт при гледане, дори по време на дълги работни сесии. По този начин серията 75 отговаря на разнообразни нужди и това я прави идеално допълнение към работните пространства от всякакъв вид.

Функционален и елегантен дизайн

Всички монитори от 75-а серия притежават елегантен и изчистен дизайн в матово черно и възможност за монтиране на стена по стандарта VESA, което позволява по-универсална употреба в различните офис помещения. Мониторите могат да бъдат използвани за публични презентации също толкова успешно, както и да красят работното бюро. Всеки дисплей притежава вградени стерео говорители, които спестяват място и кабели.

Висококачествени панели и разширени възможности за връзка

Advertisement

Всички монитори предлагат висококачествени панели (IPS, TN) и, с изключение на моделите E975SWDA и Q2775PQU, са с Full HD резолюция. Моделите с индекс I- и Q- впечатляват със своите IPS панели, които постигат равномерно оцветени изображения и широки зрителни ъгли. Звездата на серията е моделът Q2775PQU, който предлага QHD резолюция (2560 x 1440 пиксела) и дава възможност на потребителите да се насладят на особено кристални и детайлни изображения, както и на по-просторен десктоп. Той предлага отлични възможности за многозадачна работа, тъй като може да покаже четири прозореца на приложения с резолюция 720p едновременно. Всички модели, с изключение на 18.5″ E975SWDA, който няма HDMI, разполагат с VGA, DVI и HDMI входове за свързване на комбинация от аналогови и цифрови източници. По-големите модели предлагат още DisplayPort и USB 3.0, който позволява директно свързване на периферия. Наличен е и USB порт за бързо зареждане, който зарежда батериите на мобилните устройства супер бързо. В комплекта са налични цифрови кабели за връзка (DVI и DisplayPort) и така потребителите могат веднага да се захващат за работа.

Енергийно ефективни и ергономични

В модерните работни среди, енергийната ефективност е от огромно значение за бизнесите, които се стремят да функционират съобразно политиките за устойчивост и пестене на ресурси. Новите монитори AOC от 75-а серия блестят със своята ниска консумация на енергия и са напълно сертифицирани от редица еко организации (вкл. EPA 6.0, TCO 6.0, EPEAT Gold). Механичен ключ помага за пестене на енергия, когато дисплеят не се използва. Друг важен аспект е здравето на потребителя. Ергономичното работно пространство е важно за поддържане на комфорта и здравето на служителите. Всички дисплеи от 75-а серия са снабдени с набор от ергономични опции, които позволяват на потребителите да настроят монитора съобразно индивидуалните си предпочитания. Всички модели с обозначение 75P са снабдени с възможност за настройка по височина, обръщане на 90 градуса, завъртане и накланяне. Качествата на всеки монитор от серията са подобрени с вградената Flicker-Free технология, която намалява ефектите на трептене, често водещи до поява на напрежение в очите след по-дълга употреба, особено при офис работа.

Следните моделите от серия 75 на AOC ще бъдат налични през март 2016 г.:

С IPS панел:

Advertisement
  • I2475PXQU
  • I2775PQU
  • Q2775PQU

С TN панел:

  • E975SWDA
  • E2275SWJ
  • E2275PWJ
  • E2275PWQU
  • E2475SWJ
  • E2475PWJ
  • E2775SJ

Тези три IPS модела ще бъдат налични през юни 2016 г.:

  • I2275PWQU
  • I2375PQU
  • I2475PQU

За ценова информация, моля обърнете се към локалния AOC дистрибутор.

За специфична техническа информация за всеки модел, моля вижте конкретните продуктови листовки, които могат да бъдат намерени на уебсайта на AOC на адрес www.aoc-europe.com.

 

Continue Reading
Advertisement