Connect with us

Музика

Пънк-рок инвазия на SPRING RIOT за трета година

Avatar

Публикувано

на

SPRING RIOT 2016


За трета година ъндърграунд фестивалът SPRING RIOT събира на една сцена едни от най-интересните български пънк-рок групи. На 23-и април (събота), на сцената на столичния клуб LIVE & LOUD ще се качат варненските групи А-морал, New Day Coming, пловдивската  Мoist, както и софийските банди Bright Sight, Fly The Flag, Perfect Skies и Face-Off . Специален гост на събитието ще бъде хардкор бандата Rejection от София, които въпреки по-твърдото си звучене, също имат пънк корени в своята музика.

За култовата варненска група А-морал, участието на SPRING RIOT ще бъде и официална промоция на техния нов студиен албум. Третото издание в тяхната дискография е озаглавено ”Отново и отново” и включва 10 парчета, сред които едноименното ”Oтново и отново”, както и други вече познати на публиката като “Спомени”, ”Докога” и т.н.

Другите гости от морската ни столица – New Day Coming, ще представят за първи път пред софийска публика своите нови парчета, които ще бъдат част от техния предстоящ нов албум – ”Travellers In Time”. Работата по изданието е в усилен процес, като се очаква то да бъде готово през есента 2016-а година. В интернет пространството вече може да се открият и демо версии на част от новите песни.

Oстаналите групи, които ще бъдат част от третото издание на SPRING RIOT са добре познатата пънк-хардкор банда Bright Sight, софийската скакор група  Fly The Flag, пънк-рок фуриите от Perfect Skiеs, които се завръщат към концертна дейност след близо 2-годишна пауза, специално за фестивала, поп-пънк свежарите от Face-Off, както и младата надежда на пловдивската пънк-рок сцена – Moist.

Началото на SPRING RIOT е обявено за 18:00 часа, а входът е 10 лева.

Advertisement

 

Continue Reading
Advertisement