Connect with us

Музика

Първият в България музикален дансинг само на ON! Fest

Avatar

Публикувано

на

18882274 297020380748744 3015121239669959326 n

Помните ли сцената от филма „Голям“ (1988 г.), в която Том Ханкс свири с краката си върху гигантско пиано, разположено на земята? Ето, за да си припомните: видео.

Е, ON! Fest и Sound Ninja, заедно с robotev.com, създават именно такъв, първи в България, музикален дансинг! Той ще бъде на разположение на всички посетители на фестивала ON! Fest в уикенда на 24-ти и 25-ти юни. Има една уловка само! Този дансинг може да пресъздава не само пиано мелодии, а богата палитра от всякакви тонове и звуци! Разположен на 4 кв. м. уникалният музикален контролер е предварително „зареден“ с разнообразни комплекти от звуци, които се активират при допир на крака, ръце или дори глава. Като казахме, глава – а, да, невероятните брейк танцьори от Flowtrone crew и съ-организатори на ON! Street зоната на фестивала са подготвили зрелищно шоу със специално изработена хореография, която да създаде истински музикален концерт. А за всеки желаещ да пробва сам най-забавния дансинг на света, екип танцьори ще бъдат на разположение през двата дни на фестивала да помагат и показват основни танцови стъпки.

Какво още са ни подготвили приятелите от Sound Ninja?

  • Конкурс по finger drumming! Най-добрите ще спечелят курс по продуциране или DJ-ing от Sound Ninja. Единственото, което трябва да можете да правите е това или това.

Освен дръм машината, в “Ninja Gear” гостите на ON! Fest ще могат да тестват контролери, синтезатори на Novation, Roland, Yamaha, Akai, Numark, Technics и др., DJ gear и вокални ефекти, както и да получат ценни съвети и препоръки от екипа.

  • “Pop-up Band” – групи от 2 до 5 души ще могат да се включат в импровизиран “jam session” заедно с приятели или с напълно непознати хора и да създадат изцяло авторско парче на място! Разбира се, нинджа екипът ще съдейства и помага на ентусиастите, както и ще направи показна демо сесия. Най-добрите групи ще получат специални награди от Sound Ninja, така че започвайте подготовката още сега!

Билети за ON! Fest могат да бъдат намерени тук http://onfest.org/tickets.php.

 

Advertisement

24-ти и 25-ти юни са датите, на които София ще се зареди с огромна доза адреналин. Фестивалът за градска култура ON! Fest се завръща! След тригодишна пауза ON! Fest е по-мащабен и по-вдъхновяващ отвсякога – повече зони, повече участници, повече преживяване на над 20 000 кв.м. в Интер Експо Център.

BEYOND FUN (Отвъд забавлението) е мотото на тазгодишното издание, а организаторите обещават да ни отведат отвъд всичко, което сме преживявали досега. Най-голямата арена в Югоизточна Европа за гейминг и съвременна градска култура ще обедини в едно незабравимо събитие екстремни спортове и зрелищни батъли, европейски гейминг турнири, спиращи дъха игри на живо, графити, музика, екзотично аниме и косплей, прожекции, образователни дискусии, вдъхновящи работилници и страхотно забавление!

Всичко това и още много в ON! Fest 2017! Ела! Виж! Участвай!

Очаквайте още много новини на onfest.org, както и във Фейсбук и Туитър!

Advertisement
Continue Reading
Advertisement