Connect with us

Кино

Първият трейлър на „Смъртта може да почака“ е тук!

Avatar

Публикувано

на

Bond25 IntlTeaser

Юбилейният 25-ти филм от най-успешният франчайз в света е една от най-очакваните продукции за 2020г.

Сряда, 4 декември, 7:30 ч., Good Morning America: GMA – едно от най-популярните американски предвания. Това са координатите на официалния ексклузивен дебют на най-дългоочаквания трейлър в света на киното. На Times Square NYC са и всички ключови актьори от 25-ия филм на най-успешния франчайз в света, които превръщат повода в истинска сензация. Минути по-късно целият свят става свидетел на първите кадри от Смъртта може да почака и внушителното присъствие на незаменимия Даниел Крейг в ролята на Джеймс Бонд.

Главоломният успех на предишните филми от света на култовия агент 007 съвсем естествено предполага очакванията на зрителите да са огромни. И напълно в стила на Бонд можем да заявим, че още първото видео от продукцията дава сериозна заявка за нищо по-малко от истинско зрелище, разтърсващ сюжет и едно много класно актьорско присъствие. Освен Даниел Крейг, който за пети път се превъплъщава в ролята на тайния агент и е най-успешен Бонд на всички времена, участие в Смъртта може да почака вземат и редица други изключителни актьори. Рами Малек, който надхвърли очакванията на зрители и критици с ролята си в Бохемска рапсодия, предизвика истинска сензация с новината, че в Смъртта може да почака той влиза в кожата на злодея. Мистериозният му образ, който представлява изключителна заплаха и провокация за Бонд, поставя нови перспективи и дава заявка за една успешна симбиоза между едни от най-впечатляващите холивудски актьори. Сред останалите звезди във филма са Лашана Линч (Капитан Марвел), която ще бъде изключително противоречив герой във филма и успя да привлече доста внимание със спекулациите дали ще бъде следващият агент 007, невероятната Леа Сейду (Мисията невъзможна: Режим Фантом), която запомнихме още със Спектър и със сигурност, искахме да видим пак, Наоми Харис (007 координати: Скайфол, Спектър, Карибски пирати: На края на света) като един от най-вдъхновяващите образи, Ралф Файнс също се завръща като М, „поемайки щафетата“ от Джуди Денч, Бен Уишоу, Били Магнусен, Ана де Армас, Рори Киниър и други.

https://www.youtube.com/watch?v=VL5D7zQCU3I

В Смъртта може да почака плановете на Джеймс Бонд за заслужена почивка отново са нарушени от поредната опасна мисия, възложена от ЦРУ. А този път може би и най опасната. Но очаква ли някой агент 007 да предпочете спокойствието? Залогът е голям, желанието за справедливост също. А това означава единствено, че филмът гарантира разтърсващи емоции и много адреналин!

Advertisement

Наистина ли Смъртта може да почака? Ще разберем всичко на 10 април в кината и IMAX.

Continue Reading
Advertisement