Connect with us

Общество

Първото онлайн издание на фестивала „Свободата да бъдеш“ започва

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Виртуалният формат ще позволи достъп до всяка лекция от всяка точка на света

След броени дни, на 27 юни, ще се проведе първото онлайн издание на фестивала „Свободата да бъдеш“. За 10-годишната си история той заслужено се утвърди като най-значимото събитие за личностно развитие и усъвършенстване в България. Поради големия интерес, от 2015 г. насам ежегодно се очертават два големи блока – пролетна и есенна сесия на фестивала, които указват на хилядите любознателни почитатели пътя към по-щастливо, здравословно и пълноценно ежедневие.

Тъй като извънредната обстановка прави редовното протичане на събитието невъзможно, всички почитатели на темите за израстването, за по-удовлетворяващия и успешен живот ще могат да се насладят на лекциите по нов начин  –  през личните си устройства с достъп до интернет. Позитивите от това първо виртуално издание не са за пренебрегване. Този път „Свободата да бъдеш“ ще може да се гледа не само у нас, а от всяка точка на света в платформата Neterra.TV+, предлагаща все по-актуално и разнообразно съдържание. Това ще даде на заинтересованите възможността да изгледат всяка една лекция в програмата, като ще имат на разположение 7 дни. Така всеки ще оформи по най-оптимален за него начин своя собствена селекция с най-интригуващите теми и лектори, задълбочавайки се в материята по всяко време, където и да е.

Програмата на фестивала „Свободата да бъдеш“ отново ще предложи изключително богато разнообразие. Сред имената на 25-те експерти в сферата на личностното опознаване, балансиране и развитие са Мадлен Алгафари, Мартин Иванов, доц. д-р Румен Бостанджиев, проф. д-р Десислава Бошнакова, Иво Величков, д-р Огнян Димов, Татяна Рулко, Маргарита Асадурова, д-р Стоян Везенков и много други. Някои от темите са „Зрялост и лична отговорност“, „Вътрешната игра, която играем със себе си“, „Четирите предизвикателства на живота след 35 години“, „Интуицията в живота и в бизнеса“, „Жанровете в любовта“, „Изграждане на увереност във време на промени“, „Мозък и емоции“, „Психология на доверието“ и още редица интригуващи.

Advertisement

Всички лекции от онлайн изданието на фестивала „Свободата да бъдеш“ са предварително записани от професионален екип, без публика. Те ще бъдат достъпни единствено виртуално, само в платформата Neterra.TV+, което ще позволи на всички желаещи да преодолеят ограничения капацитет на живото събитие. Най-утвърденият роден фестивал за всички, търсещи пътя към по-щастливо, здравословно и пълноценно ежедневие, който ги среща с едни от най-добрите специалисти в областта на личностното развитие, приложната психология, модерни и древни учения, възгледи и идеи за тялото и духа, алтернативни терапии и методики, започва на 27 юни.

Пълната програма на фестивала, детайли за темите и лекторите може да откриете на официалната страница на „Свободата да бъдеш“ и на официалната страница във Facebook.

Подробна информация за двете разновидности на достъп – за 24 часа или 7 дни, може да откриете тук:  https://neterra.tv/plus/justbe.

За групови или корпоративни билети и отстъпки може да пишете на e-mail: tickets@justbe.bg.

Advertisement

И двата вида билети дават достъп до всички теми, включени в програмата, но за различен срок. Срокът започва да тече от 10:00 на 27 юни 2020. Лекциите ще се излъчват поетапно в часовете, както са обявени в програмата, а след „премиерата“ им ще останат активни до края на валидност на съответния достъп.

Организатори: „Институт за изкуство и терапия Либера“ и „Провента Партнерс“ ООД.

Continue Reading
Advertisement