Connect with us

Култура

„Пътищата, които избираме” от Съли Ерна – със специален увод за българските читатели

Avatar

Публикувано

на

Вокалистът на култовата рок банда с откровена изповед за пътя към успеха и специален предговор към българските фенове.

Почти година след като фронтменът на култовата група Godsmack Съли Ерна изнесе своя втори самостоятелен концерт в България, на български излиза неговата мемоарна книга – „Пътищата, които избираме“. Преводът е на журналиста Елена Розберг, а в изданието е включена специална допълнителна глава, написана за българските фенове.

В своята необикновена и болезнено откровена автобиография вокалистът на култовата рок група Godsmack Съли Ерна разказва за трудния път към славата, пълните зали и платинените албуми.

Той описва живота си преди Godsmack и пътя, който е трябвало да измине, за да се измъкне от един свят на насилие, наркотици, престъпност и алкохол. Тази книга е разказът на човек, правил много грешки през живота си – някои от които почти фатални.

„Пътищата, които избираме“  е посветена и на музиката – не само на техническата ѝ страна, но и на нейната чудодейна лечителна сила, на способността ѝ да измъква хората от гетото, от депресията, да ги връща към живота.

Advertisement

Съли Ерна описва трудното си израстване като музикант, многото провали с различни групи, предателствата в музикалната индустрия и начина, по който Godsmack са получили своя изключително рядък шанс да се измъкнат от локалната бостънска сцена.

„Пътищата, които избираме“ е едновременно книга за феновете на Съли Ерна и Godsmack, но и невероятна история сама по себе си – изпълнена с неочаквани обрати, невероятни, но съвсем действителни случки и екшън, достатъчен за няколко холивудски филма.

 

Continue Reading
Advertisement