Connect with us

Музика

Радио NOVA представя Get Famous 5 – промоцията, с която слушатели стават DJ-и

Avatar

Публикувано

на

Радио NOVA – единственото българско радио, което излъчва само най-добрата house, lounge и chill out музика, както и избрани актуални предавания от електронната сцена, за пореден път ще даде уникалния шанс на своите слушатели да се изявят като DJ-и!

След четири успешни издания, със стотици участници от цялата страна, радио NOVA отново дава изключителната възможност на феновете си, професионални диджеи или аматьори, да чуят своите едночасови авторски сетове в ефира на най-доброто радио за електронна музика в България! За разлика от предишни издания, този път от всички участвали, ще бъдат избрани не един, а цели десет финалисти, чиито сетове ще звучат в ефира на радио NOVA.

Освен тази награда, един от десетте DJ-и ще получи и уникалния шанс да  пътува за Нови Сад, Сърбия, където ще пуска на тазгодишното издание на един от най-добрите музикални фестивали – EXIT. В мащабното събитие, което ще се проведе в Петроварадинската крепост между 7 и 10 юли, ще участват The Prodigy, David Guetta, Lost Frequencies, Richie Hawtin, Hot Since 82, Nina Kraviz, Marco Carola, Solomun и много други. Всички разноски по пътуването и престоят там ще бъдат осигурени от EXIT България. Възможността да впечатли хилядите посетители на фестивала, както мениджъри и промоутъри на световно ниво, е изцяло в ръцете на големия победител!

От днес всички желаещи могат да качат авторски сет на www.radionova.bg, а критериите за оценка са новаторство, стил на смесване и музикална селекция. Екипът на радио NOVA ще обяви 10-те финалисти на 13 юни. Техните миксове ще прозвучат на 101.7 FM в София и онлайн на сайта на радиото. На 15 юни очаквайте името и на големия победител, който ще се качи на сцената на EXIT.

Още детайли и точните технически параметри на микса можете да намерите на www.radionova.bg.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement