Connect with us

Музика

Радио NOVA със специален уикенд в YALTA CLUB с ROGER SANCHEZ

Avatar

Публикувано

на

Най-популярните посланици на електронния саунд в България – YALTA CLUB и радио NOVA, обединяват усилия за специален парти уикенд. В две последователни вечери, на 17 и 18 октомври, в YALTA ще отпразнуваме старта на най-новото предаване в ефира на радио NOVA – CONTACT, зад което стои резидент диджеят на YALTA – STEFAN POPOV, а в съботната нощ зад пулта ще бъде легендарният диджей – ROGER SANCHEZ. Той се завръща за среща с една от най-любимите си публики – българската.

STEFAN POPOV стартира свое собствено предаване в ефира на радио NOVA на 23 октомври, но официалният старт на CONTACT ще бъде даден в петък – 17.10. CONTACT ще се излъчва всеки четвъртък от 18ч., а веднъж в месеца STEFAN POPOV ще организира и едноименни партита. Името е препратка към „връзката”, която музиката прави с различни спомени, преживявания и хора. Резидентът на YALTA ще залага както на позабравен, но качествен саунд, така и на музика, която дори е изпреварила времето си.

ROGER SANCHEZ

Roger Sanchez, снимка: PR

Следващата нощ – 18 октомври, е запазена за един от най-влиятелните диджеи на всички времена – RОGER SANCHEZ. Една от емблемите на електронната музика на върха на класациите още от 90-те години на миналия век, но не губи своята популярност и не спира да нажежава дансинга в топ клубове в целия свят. Предаването му Release Yourself звучи в България вече десет години само на честотата на радио NOVA – 101. 7FM, всеки петък от 18:00, с повторение в събота от 20:00.

Roger Sanchez се завръща в YALTA с обещание за дълга, вълнуваща нощ с най-качествените клубни парчета, но и нови, нечувани до сега тракове. Четирима от слушателите на радио NOVA ще получат възможността за лична среща с легендарния диджей, както за покани за партито, като участват в специална игра на сайта на медията www.radionova.bg. Условието е да се снимат с рекламата на радио NOVA Weekend на фасадата на Yalta Club и да качат снимката в Instagram с хаштаг #novaweekend.

Билети в мрежата на ЕVENTIM.BG и YALTA CLUB.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement