Connect with us

Lifestyle

Разнообразете стила си и се възползвайте от неограничени възможности, благодарение на Braun Silk-épil

Avatar

Публикувано

на

Braun знае, че понякога жените се крият зад своите „безопасни“ дрехи, защото не се чувстват достатъчно самоуверени, когато кожата им не изглежда перфектно.

Когато жените се чувстват уверени, те осъзнават своя потенциал, носят дрехите, които пожелаят, и се възползват от неограничен брой модни възможности. Серията  епилатори Braun Silk-épil предоставя на жените правилните уреди за красота и им помага да се възползват от вътрешната си увереност и от неограничени възможности всеки ден.

 

В началото на 2015 г. серията епилатори Braun Silk-épil отбеляза пускането на пазара на най-новия и модерен епилатор, Braun Silk-épil 9. Благодарение на най-новите подобрения, Braun Silk-épil 9 предлага методи за дълготрайно  премахване на космите, без значение от стила ви на живот и опита ви в епилирането.

 

Advertisement

Представяме ви НОВИЯ Braun Silk-épil 5 Wet & Dry

Този септември, месец, през който традиционно променяме навиците си и следим новите тенденции, Braun пуска на пазара новото попълнение към серията Silk-épil: Braun Silk-épil 5 Wet & Dry. Новият Braun Silk-épil 5 Wet & Dry е специално предназначен за жени, които нямат опит в епилирането, тъй като осигурява още по-нежна епилация – идеален за жени, които държат да са винаги подготвени и да изглеждат и да се чувстват красиви.

Новият Silk-epil 5 Wet & Dry

 

Изключително нежна епилация:  Предназначен за употреба под вода, което доказано облекчава кожата и намалява дискомфорта, Braun Silk-épil 5 Wet & Dry е идеален за начинаещи в епилацията. Въртящата се приставка за масажиране стимулира кожата за още по-нежно усещане, а при редовната употреба прави епилирането практически безболезнено.

Advertisement

 

Ефикасни резултати: Braun Silk-épil 5 Wet & Dry Прецизно отстранява космите с големината на песъчинка (0.5 мм) и премахва необходимостта да чакате повторното им порастване преди следващата епилация.

Лесно и ефективно: Снабден с нова подложка против хлъзгане, която улеснява работата под вода и с уникална приставка, с помощта на която достигате до всички контури на тялото.

Разнообразете стила си с помощта на експертите

„Обичам модата и възможността да изразявам себе си чрез стила си. Държа на това да съм подготвена и винаги да изглеждам добре, затова искам да съм сигурна, че кожата ми е винаги нежна и мека – това  ми дава неограничени възможности при избора на облекло. Неограничените възможности ти дават свободата да носиш дрехи, които те карат да се чувстваш добре. Неограничените възможности дават право на жените да не правят компромиси –  нещо, което ни дава усещането, че изборът е изцяло наш. Така ние  можем да бъдем най-добрата версия на себе всеки ден.“ – Джесика Алба, посланик на красотата на Braun.

Advertisement

В сътрудничество с утвърдената холивудска актриса и посланик на красотата на Braun, Джесика Алба, и с помощта на личните ѝ стилисти Емили Кърент и Мерит Елиът, Braun предоставя експертни съвети за това как една жена може да разнообрази стила си, да се отърве от ограниченията и да се наслаждава на неограничени възможности. И всичко това благодарение на серията Braun Silk-épil, която осигурява дълготрайна мекота на кожата.

Емили и Мерит заявяват: „Braun разполага с една наистина страхотна серия от уреди за красота, които помагат на жените да изглеждат и да се чувстват по най-добрия възможен начин, което им дава увереност да преминават установените граници, да експериментират и да се забавляват с модата.“

Благодарение на професионалните съвети на водещите холивудски стилисти и безупречните резултати на продуктите от серията Braun Silk-épil, жените имат възможност да освободят вътрешната си увереност, да превъзмогнат ограниченията и да се възползват от неограничените възможности.

Епилаторите Braun Silk-épil са най-краткият път към нежната кожа, която остава гладка до 4 седмици. Когато кожата ти е готова за всичко, можеш да се възползваш от целия си гардероб и да променяш стила си с увереност и лекота.

Photographs by Richard Stow

[/media-credit] Photographs by Richard Stow

Continue Reading
Advertisement