Connect with us

Кино

„Ралф разбива интернета“ идва в кината от днес!

Avatar

Публикувано

на

Poster Ralph

Ралф разбива интернета загърбва морално остарялата видео игра на Литуик и се потапя в необятния свят на интернет – който може и да не оцелее след разбиващата намеса на Ралф. Лошото момче на видео играта Ралф (озвучаван от Джон К. Райли) и проклетията Ванилъпи (озвучена от Сара Силвърман) ще рискуват всичко и ще се впуснат в приключение в световната мрежа, за да открият резервната част, която ще спаси играта на Ванилъпи „Сладка треска“. Попаднали извън зоната си на комфорт, Ралф и Ванилъпи трябва да разчитат на „гражданите на интернет“, за да намерят правилния път. Сред тях е и онлайн предприемача Даааа (озвучаван от Тарай Хенсън), който оглавява алгоритмите, сърцето и душата на BuzzzTube. Режисьори на Ралф разбива интернета са Рич Муур (Зоотрополис, Разбивача Ралф) и Фил Джонстън (съ-сценарист на Разбивача Ралф и Зоотрополис), продуцент е Кларк Спенсър (Зоотрополис, Разбивача Ралф, Лило и Стич).

С премиерата на Разбивача Ралф на 2 ноември 2012 г. филмът се превръща в най-касовата премиера за филм на Дисни, считано към момента.

Разбивача Ралф печели наградата на Гилдията на продуцентите за най-добра анимация, както и пет награди „Ани“, включително за най-добра анимация, режисьор, сценарий и актьор. Филмът печели още приз за най-добра анимация от Асоциацията на кинокритиците от телевизията, радиото и интернет изданията, както и награда за изключителни постижения в кастинга на анимационен филм от Асоциацията на кастинг режисьорите в Америка. Получава приз от Kids’ Choice Awards за любим анимационен филм. Има номинация за „Оскар“ и „Златен Глобус“ за най-добра анимация.

Филмът събира отново режисьора, продуцента и съсценариста на Разбивача Ралф. Сценарият е дело на Фил Джонстън и Памела Рибон.

 

Advertisement

Режисьорът Рич Муур, продуцентът Кларк Спенсър и съсценариста Фил Джонстън си партнират с Байрън Хауърд и съсценариста и сърежисьор Джаред Буш, за да създадат тоталния блокбъстър Зоотрополис.

 

Ралф разбива интернета идва в кината на 2D, 3D и 4DX на 4 януари.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement