Connect with us

Музика

Рап легендите ЪПСУРТ с мега лайв в CLUB MASCARA

Avatar

Публикувано

на

Mascara Upsurt 4.02 poster

На 4 февруари, четвъртък, най-добрата рап група в България Ъпсурт, се качва на сцената на легендарния Club Mascara. Заедно с тях, специално участие в DIAMOND BLACK парти ще вземат Мария Драгнева, Балет NOVA, DJ Stancho и DJ Ray Bon.
С предстоящия мега лайв на хип-хоп триото, популярният клуб слага начало на нова музикална концепция в следващите месеци. DIAMOND BLACK ще разтърсва столицата с най-взривяващите хип-хоп парчета, топ диджеи на България и звездни гости вече всеки четвъртък. Емблематичното черно парти на Club Mascara се завръща в четвъртък вечер – дългогодишна запазена марка за най-мощната хип-хоп експлозия в София, с хиляди почитатели.
Верни на себе си Ъпсурт продължават с предизвикателствата на 4 февруари. Топ артистите на българската хип-хоп сцена ще гостуват в Club Mascara за един титаничен лайв. За първи път Ицо Хазарта, Буч и Бат Венци ще избухнат с феновете на DIAMOND BLACK, а партито с тях както винаги ще се помни дълго. Сред култовите хитове ще чуем „Втора цедка“, „3 в 1“, „И твойта майка също“, „Хип хоп“, „Искам твойто тяло“, „Колега“ и още много изненади, които са подготвили момчетата от Ъпсурт.

Club Mascara – бъди част от легендата!

Повече за програмата на club Mascara за периода 4.02 – 6.02 можете да научите тук или страницата на клуба във Facebook:

4.02 – Diamond Black w/ ЪПСУРТ, Мария Драгнева, Балет NOVA, DJ Stancho & DJ Ray Bon
5.02 – Mascara Friday Night w/ DJ Miro (Thessalonikii), Stefanos Sax & VKO
6.02 – Mascara Saturday Night w/ Kaiski, Dimo BG, Jassen Petrov

Continue Reading
Advertisement