Connect with us

Lifestyle

Рефан България в надпревара за Бизнес Оскарите

Avatar

Публикувано

на

снимка: PR

Лидерът в козметичната ни индустрия – „Рефан България” ООД, е сред номинираните компании за престижните Бизнес Оскари. Церемонията VIP Business Awards 2017, организирана за трета поредна година от VIP COMMUNICATION, ще се състои на 9 март 2017 г. от 20 ч в зала Амбасадор на хотел Рамада Пловдив Тримонциум.

Компанията, създадена през 1991 г., успешно се утвърждава на българския и международния пазар в Европа, Африка, Близкия и Далечния Изток. Вече 25 г. REFAN смайва с универсалност и богата продуктова гама, подходяща за изискания вкус на потребителя.
Фирмата е създала стотици продукти, базирани на природни формули: огромно разнообразие от парфюмни аромати, предлагани под формата на дезодоранти, тоалетни и парфюмни води; богати гама от специализирана козметика и козметика за тяло, ръчно изработени глицеринови сапуни, бутикови свещи, ароматерапевтични продукти за баня – соли, масла, плодови ексфолианти.
Екип от специалисти-иноватори следи най-новите световни тенденции и търсения в областта на парфюмерията и козметиката и няколко пъти годишно REFAN радва своите почитатели с нови парфюмни аромати и козметични серии, които да отговарят на повишените критерии на потребителите от различни социални групи и възрасти.
Компанията непрекъснато инвестира в нови технологии и машини за производство от най-реномирани световни марки основно от Германия, Франция и Италия.

Франчайз концепцията на фирмата предлага разнообразие от пакети и креативни модели за бизнес, съобразени с икономическата ситуация и възможностите на предприемачите в България и по света.

REFAN редовно участва в специализирани изложения за франчайз във Великобритания, Италия, Гърция, Обединените арабски емирства, Китай и други. Представените от него модели за бизнес и атрактивните мини бутици активно провокират интереса на предприемачите, в резултат на което франчайз семейството на българския козметичен бранд непрекъснато се увеличава. Днес фирмата се гордее с над 400 бутика в 28 държави на 5 континента, благодарение на иновативните и гъвкави форми на бизнес, които предлага.
Една от водещите компании в икономиката ни – БЕЛЛА БЪЛГАРИЯ АД, също получи престижна номинация от Бизнес Оскарите.
След старта на дейността си през 1997 г., днес „Белла” е най-големият производител на хранителни продукти в България и водещ представител на хранителната индустрия в ЮИЕ. Ежедневно продуктите на холдинг „Белла” достигат до над 12 000 точки на продажба в България и Европа.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement