Connect with us

Кино

Римейка на ПОЛТЪРГАЙСТ идва

Avatar

Публикувано

на

Poltergeist BG poster

Poltergeist BG poster„Те са тууууууук”. Тези досадни призраци, които говорят на малко момиченце през телевизора са отново тук. Точно когато си мислехте, че вече е безопасно да отворите гардероба, първият трейлър на римейка на MGM „Полтъргайст” пристигна, за да ви накара да настръхнете от страх.

Това лято киносалоните ще бъдат смразени от 3D версията на динамичния и напрегнат свръхестествен трилър ПОЛТЪРГАЙСТ. Филмът е римейк на култувия психотрилър от 1982 г. Режисьор и сценарист на обичания по цял свят оригинал е Стивън Спилбърг.

Историята на филма следва семейство, което се нанася в новата си къща в тихо предградие. Животът им обаче внезапно е обезпокоен, когато разбират, че не са сами в новия си дом. Свръхестествени сили също живеят в къщата и скоро най-малкият член  – малката Мадисън, става тяхна жертва. За да спасят отвлеченото, малко момиче, преди то да е изчезнало завинаги, семейството трябва да обедини сили и да се пребори с неканените гости.

Това е класическата и позната на всички история за семейство, което е тормозено от духове и изправено пред най-големия си кошмар. Новият филм на 3D обаче ще накара зрителите в киносалоните да се впуснат в приключение и да изпитат чувството, че са на увеселителен парк. Филмът обещава на кинолюбителите страхотни ефекти, запомнящи се моменти и нова модерна развръзка на историята.

Режисьор на ПОЛТЪРГАЙСТ е легендарният Сам Рейми, който е решил да уплаши изцяло ново поколение зрители с новия филм на 3D. Негово дело са „Спайдърмен 2“ и „Спайдърмен 3“, както и „Злите мъртви“ и „Гняв“.

Страх ли ви е от клоуни? ПОЛТЪРГАЙСТ ще обитава кината този август.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement