Connect with us

Музика

Роби Уилямс и Айда празнуват 5 години от сватбата си в Бургас на 7 август

Avatar

Публикувано

на

Robbie Williams

Първият концерт на Роби Уилямс на морския бряг, в рамките на SPIRIT of Burgas,съвпада с 5-тата годишнина от сватбата му с актрисата Айда Филдс. Вече не толкова лошото момче на Англия реши в последния момент да изненада любимата си и я покани да го придружи на българския морски бряг на 7 август, когато двамата ще отпразнуват своята първа кръгла годишнина като мисис и мистър Уилямс. Преди 5 години, на този ден, двамата си казват „ДА“на скромна церемония в имението на Роби в Бевърли Хилс.

Хотелът, който ще посрещне звездната двойка, бащата на Роби и огромния им екип, се наложи да пренарежда в последния момент апартамента на Роби заради пристигането на Айда. Певецът е поръчал стаята им да е декорирана със същите цветя, които са ги отвели към олтара на 7 август 2010.

Телевизионната актриса и поп звездата са заедно от 2006, като делят общ дом от 2009. През ноември 2009 Роби Уилямс предлага брак на Айда по време на живо интервю по радиото. Сватбата е на 7 август 2010 в дома на Роби Уилямс в Бевърли Хилс, в интимна обстановка, в компанията на тесен кръг близки и приятели. На 18 септември 2012 на бял свят се появява дъщеричката им Теодора Роуз, а на 27 Октомври 2014 Айда ражда и второто им дете – Шарлтън Валентин. Ексцентричният Роби Уилямс туитва на живо снимки и видеа от раждането на сина им, с което създава истински фурор, споделяйки с милионите си фенове един от най-интимните моменти от семейния им живот.

Роби Уилямс и семейството му ще пристигнат в Бургас ден преди концерта му на плажа, а на 7 август се очаква Роби да излезе на сцената след 22:00 часа, за да изнесе над двучасово шоу на морския бряг. Преди него на главната сцена на SPIRIT of Burgas ще видим  и KWABS (UK), MILOW (BE) и МАСТИЛО (BG). Веднага след Роби купонът ще продължи с Stereo MC’s DJ Set.

Поради големия интерес в последните няколко дни и хилядите продадени билети организаторите призовават зрителите да се насочат към фестивала възможно най-рано, за да се избегнат опашки. Билети за Вратите отварят в 16:30, а първата банда започва да свири точно в 18:00.

Advertisement

Билети в последния момент може да закупите на касите на входа на фестивала, които вече са отворени, както и в цялата мрежа на Eventim в страната – OMV, EasyPay, Пикадили, Техномаркет, Технополис, НА ТЪМНО, билетен център НДК. В продажба са още и билети за Golden Circle (само за 7-ми август) и VIP трибуни със седящи места.

[media-credit name=“снимка: PR“ align=“aligncenter“ width=“634″]Robbie&Ayda[/media-credit]

Continue Reading
Advertisement