Connect with us

Lifestyle

Робърт Де Ниро и Гуинет Полтроу завладяват ефира на FilmBox този петък

Avatar

Публикувано

на

Забавни ситуации и моменти, изпълнени с екшън и напрежение, очакват зрителите с филмите в петъчната вечер по FilmBox Plus. В 18:40 ч. любителите на комедиите могат да се насладят на чаровната и талантлива Гуинет Полтроу в „Поглед от върха“, а в 23:30 ч. екранът превзема Куентин Тарантино с хитовата си продукция „Джаки Браун“ с участието на Робърт Де Ниро, Самюъл Джексън, Робърт Форстър и Бриджит Фонда.

В петъчната вечер носителката на „Оскар“ Гуинет Полтроу ще отведе зрителите на едно забавно пътешествие с филма „Поглед от върха“. Един ден Дона (Полтроу), за която никой не е мислил, че ще постигне много в живота, спонтаннно решава, че иска да бъде международна стюардеса в първа класа. Преследвайки мечтата си, тя загърбва целия си досегашен живот. По пътя към успеха Дона среща много предизвикателства, но и нови приятели – бъдещите си колежки Кристин (Кристина Апългейт) и Шери (Кели Престън). Заедно те се борят да станат най-добрите стюардеси дори когато се налага да работят за странен шеф. Животът на Дона претърпява нов обрат, когато среща Тед (Марк Ръфало) и се влюбва в него. Не пропускайте холивудската комедия този петък от 18:40 часа по FilmBox Plus.

Програмата на FilmBox Plus продължава с хитовия филм на Куентин Тарантино „Джаки Браун“ в 23:30 ч. Той разказва историята на стюардесата Джаки Браун (Пам Гриър), която тайно контрабандира пари за безмилостния търговец на оръжия Ордел Роби (Самюъл Джаксън). Когато полицията я хваща да пренася хиляди долари и наркотици, ѝ предлага сделка – да им помогне да арестуват Ордел, а в замяна да си върне свободата. Междувременно Ордел обединява сили с приятелката си Мелани (Джейн Фонда), стария си партньор Макс Чери (Робърт Форстър) и бившия затворник Луи Гара (Робърт Де Ниро), за да елиминира Джаки и да вземе парите. Филмът носи номинация за „Оскар“ на Робърт Форстър, както и номинация за „Златен глобус“ за Самюъл Джаксън и Пам Гриъри за техните впечатляващи превъплъщения. Гледайте криминалната драма на легендарния Куентин Тарантино този петък от 23:30 часа по FilmBox Plus.

Continue Reading
Advertisement