Connect with us

Музика

Рок група Конкурент с официална видео премиера на „Родени за рок“

Avatar

Публикувано

на

20638852 1571034782948010 3513677451657425025 n

снимка: Facebook

Бандата ще представи новото си видео в столичен клуб и ще зарадва публиката с акустичен сет

Рок група Конкурент продължава с изненадите за своите почитатели и феновете на рока!  Бандата, която през март отпразнува 30 години на сцена с голям концерт в столичната зала Универсиада, вече е готова и с новото си видео. То е към парчето „Родени за рок“ , част от новия им албум „The hard way”.

Официалната премиера на видеото ще се проведе на 19 юни в столичния клуб Studio 5 (пл. България 1, НДК, вх. А3) от 20:30 часа.

Входът за събитието е свободен.

Advertisement

Отдавна чаканият албум „The hard way” е издържан напълно в типичния за групата мелодичен и радиофоничен поп-рок. Албумът съдържа вече изсвирените пред публика парчета „На кой му дреме”, „Един живот”, „Сбъдната мечта”, а също и предстоящите суперхитове  „Родени за рок“, както и парчето „Губя контрол”, познато в изпълнение на Миро от Каризма. Всички композиции в албума са дело на тандема Емил Анчев – Явор Недев, с изключение на „Губя контрол” , чиито автори са Ясен Козев , Крум Георгиев и Мирослав Костадинов-Миро. Продуценти са Емил Анчев и Явор Недев, тон-инженер/mastering – Антоний Георгиев („Ахат”).

Continue Reading
Advertisement