Connect with us

Музика

Рони Ромеро и Intelligent Music Project подготвят две развиващи събития

Avatar

Публикувано

на

117376072 902706280225997 7787335559366805680 o

снимка: ПР

Intelligent Music Project е музикалният проект на д-р Милен Врабевски – продуцент и автор на музиката и текстовете на всички пет  албума на групата. През годините участие в бандата взимат световни звезди като Саймън Филипс (Toto), Джоузеф Уилямс (Toto), Джон Пейн (ex-Asia), Карл Сентънс (Nazareth), Джон Лоутън (ex-Uriah Heep), Нейтън Ийст и др. Две са събията на които супергрупата с основен вокалист Рони Ромеро може да бъде чута на живо в София (18.09 – Sofia Live Club) и в Бургас (19.09 – Летен театър).

„Ще доставим на публиката висококачествен рок, забавление, чувства, ще ги накараме да се замислят за живота и за истинската любов!“ – така описа предстоящите два концерта на Intelligent Music Project звездата на легендарните Rainbow Рони Ромеро.

Специален гост на концертите на Intelligent Music Project  ще бъда Йордан Караджов, който за пръв път ще изпълни на живо своята обща песен с бандата – „Приказка“. За нея гласът на група Сигнал споделя:

 „Приказка“ е много емоционална песен и съм сигурен, че публиката ще се радва да я чуе и ще пее с нас. Феновете на Intelligent Music Project са много интелигентни и музикантски настроени, затова ще се постарая да дам 100% от себе си за изпълнението на песента.

Заедно с Рони Ромеро и Йордан Караджов, на сцената ще излязат едни от най-добрите български музиканти – Стоян Янкулов-Стунджи, Славин Славчев, Бисер Иванов, Боби Косатката, Ивайло Звездомиров, Иво Стефанов, Лина Никол и Самуел Ефтимов.

Звездният състав ще изпълни най-доброто от последните два албума на Intelligent Music Project – Sorcery Inside и Life Motion, сред които е и големият хит на групата – Every time. Към момента песента заема 2-та позиция в класацията на гръцкото Rock Radio 104.7, задминавайки парчета на групи като Deep Purple, Scorpions и Rolling Stones.

Advertisement

Концертите ще се проведат при стриктно спазване на всички противоепидемични мерки, а организаторите гарантират истинско шоу и качествен рок на световно ниво!

Билети може да закупите в мрежата на Ивентим: https://bit.ly/2Bfg65c

 

Continue Reading
Advertisement