Connect with us

Музика

Румънеца и Енчев канят Отилия

Avatar

Публикувано

на

otilia

Румънската певица Отилия, която стана известна със супер хита си „Bilionera” , ще пее тази седмица в град Гоце Делчев. Красавицата ще ни гостува по покана на Румънеца и Енчев, които организират концерта чрез музикалната си компания. Почитателите на Отилия ще имат възможността да я чуят на живо на 11 октомври в нощен клуб Gold Night Club.
Отилия е била на една сцена със световноизвестни звезди кaто Мишел Тело и Густаво Лима. Кулминацията на концерта й у нас ще бъде изпълнението в оригинал на добре познатия хит Bilionera, който има над 15 милиона гледания в youtube и е първенец в музикалните класации на Турция, България, Монако, Япония, Румъния и Македония. Наскоро певицата зарадва почитателите си и с предизвикателно видео към песента си Bilionera. Концертът й на 11.10. в град Гоце Делчев е организиран от Select Music Media.
Отилия е родена на 13-ти юни 1992 година. В началото на кариерата си избира творческия псевдоним Bijue (Бижу), но след като става ясно, че американска актриса вече е взела това име, през 2013г. румънката се спира на по-благозвучното Otilia. През май 2012 г. записва „All the stars”, а през август вече снима клип към него. Година по-късно излизат на бял свят и песните „French Kiss“, „Russian dream” и „On fire”.

Continue Reading
Advertisement