Connect with us

Музика

Рут Колева и Стефан Вълдобрев със специален коледен концерт

Avatar

Публикувано

на

1. PREVIEW Poster Ruth Stefan Vuldobrev 1

На 26 декември ще чуем на живо двама от най-обичаните български изпълнителен в специалния им Коледен концерт в club *MIXTAPE 5*. На една сцена ще излязат Рут колева live band заедно със Стефан Вълдобрев и „Обичайните Заподозрени“. Двама талантливи артисти и две страхотни банди, съставени от легендарни български музиканти.

Във вечерта на събитието феновете на Рут Колева ще имат прекрасната възможност да чуят, изпълнени на живо, новите парчета от предстоящия й албум, който бе записан в САЩ по-рано тази година. Новият релийз ще излезе през следващата година, нареждайки се сред най-очакваните нови албуми за България през 2016г. Албумът се характеризира с много специфично и съвсем новото звучене. Много по-динамичен, по-дълбок и дори – сравняван с висококласни записи на световни звезди като Florence & The Machine, а дори и Adele. Част от новите парчета ще бъдат представени на 26 декември в голямата зала на *MIXTAPE 5*. Преди месец певицата пусна за безплатен “download” своя последен албум “R U T H” – като коледен подарък за своите фенове.

В същата вечер на същата сцена предстои да чуем и още една любима българска колаборация – Стефан Вълдобрев и „Обичайните Заподозрени“ в състав: Иван Лечев, Стоян Янкулов (Стунджи), Мирослав Иванов и Веселин Веселинов-Еко. Музикантите записаха и пуснаха нов видео клип през лятото на 2015г., който в синхрон с всичко до тук носи името „Холивуд“. Вечерта няма да мине и без любимото на феновете съвместно парче – „Бряг с цвят най-зелен“ на Стефан и Рут.Музикалната селекция на събитието е поверена в ръцете на радио-водещия Красимир Москов, като сигурна гаранция за празнично настроение и приятно звучене.

26.12., club MIXTAPE 5, A-side, 18+
Doors: 21:00h, Tickets: 15*/20 BGN
*Билети за събитието могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim.

Continue Reading
Advertisement