Connect with us

Музика

Рут Колева представи първи сингъл с видеоклип от новия си албум

Avatar

Публикувано

на

Ruth Candy Coated Spotify

Рут Колева представи първата си песен с видеоклип от своя най-нов албум. Сингълът носи името „Candy Coated” и подкрепя дейността на фондация GLAS, която работи за пълно равенство и закрила от всички форми на дискриминация на ЛГБТИ общността в България. И тази година в месеца на световните прайд движения, Рут Колева заема своята роля на посланик на идеята за равноправието, като посвещава новата си песен на красотата в различието между хората. Видеото вече може да бъде гледано в официалния YouTube канал на Рут.

Съвсем в стила на българската соул изпълнителка, клипът към песента „Candy Coated” е отвъд всички стандарти и клишета, със собствен стил и визия, която пробужда емоции. Главна роля във видеото има танцьорът Валентино Владимиров, известен с участието си в клиповете на световни звезди като Тейлър Суифт, Кейти Пери, Кайли Миноуг и други. Режисьор на международната продукция е Александър Станишев, а продуцент е Тейлър Грейвс, познат от работата си с изпълнители като Dr. Dre, Flying Lotus и други.

След месеци на неочаквана изолация в малко мексиканско село, днес Рут Колева е отново в САЩ, където продължава довършителната си работа по предстоящия албум. През месец юли певицата планира да представи и втори сингъл с видеоклип от новия рилийз. Името на песента е “On My Way”, а заглавието на самия албум все още се пази като изненада за феновете.