Connect with us

Музика

Рут Колева представя втори сингъл от албума “On My Way”

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Рут Колева представи видеото към песента „On My Way“, която ще бъде част от предстоящия пети самостоятелен албум на певицата. След дългата и непредвидена изолация в отдалеченото мексиканско село Ел Куйо, Рут се завръща към усилената довършителна работа по дългоочаквания рилийз. След завидния успех на първия сингъл „Candy Coated“, който беше отразен от моженство американски публикации (Pride.com, Harper’s Bazaar US, BlackBook, Women that rock и други), видеото към втория сингъл е вече достъпно в официалния канал на Рут Колева в YouTube и има 12 хиляди гледания за първите 24 часа от издаването си.

Песента „On My Way“ е посветена на американската организация Rainn.org която се бори с домашното насилие – един от силно нарастващите световни проблеми по време н пандемията от новия корона вирус. Това е втората песен, която Рут посвещава на тази кауза – през 2018 г. излезе парчето „What you say to a girl“, в чийто въздействащ видеоклип участва актрисата Цветана Манева.

В последните години певицата работи предимно с популярни личности от световната музикална сцена – Taylor Graves – продуцент в екипа на DR DRE, Ron Avant – пианист на Andrerson. Paak и Snoop Dogg, Gene Coye – барабанист на Flying Lotus, Sharlene Hector – бевокал на Сам Смит и др., но този път и песента и видеоклипа „On My Way“ са създадени от изцяло български екип. Сингълът е написан и продуциран от Георги Линев и Илияна Недялкова, видеото и дизайнът на обложката са дело на режисьора София Добрева, а записите са правени в София от Димитър Ганчев.

В следващите седмици феновете могат да слушат на живо Рут на концертите ѝ в София, Бургас и Варна, след което певицата ще се върне обратно в Ню Йорк, където подготвя новия си албум.

Advertisement

Continue Reading
Advertisement