Connect with us

Кино

„Ръката на Ла Гардуна“ по Epic Drama, уикенда – „Проект Синя книга“

Avatar

Публикувано

на

15 2 1280x720 1

По Epic Dramа в празничните дни можете да гледате„Ръката на Ла Гардуна“ – продължение на високобюджетния испански хитов сериал „Чумата“ (La Peste).

Пет години след последната епидемия на Черната смърт Севиля е успяла да се възстанови. Градът продължава да поддържа търговски монопол с Америка и просперитетът продължава да расте, а с него и населението, което достига рекорден брой. Управниците не смогват да изхранят жителите. Социалното недоволство ражда „Ла Гардуня“ – организиран престъпен свят, който установява контрол над града.

Далеч от Севиля в Новия свят, Матео получава писмо от Тереза. Валерио е бил заплашен със смърт от „Ла Гардуня“ и тя моли Матео да се върне, за да му помогне, тъй като животът му е в опасност. В града има нов кмет – Понтекорво, чиято главна мисия е да възстанови реда и да установи контрол над подземния свят. За целта той се възползва от уменията на Матео и помощта на Баеза – грубиянин, който прониква в тила на противника. Тереза продължава да спасява жени от проституция, но сега опасността е огромна, тъй като мафията стои зад разпространението на нелегалната дейност.

Освен „Ръката на Ла Гардуна“ по Epic Drama могат да се видят още две от най-знаковите за канала сериали:

Advertisement

 „Проект Синя книга“ – сезон 2 – с Майкъл Маларки („Дневниците на вампира“) и Ейдън Гилън (Game of Thrones) като този уикенд Epic Drama ще покаже маратонно сезон 1 от 17:00 в събота и в неделя.

И повторение на сезон 3 на сериалът „Блудници“, в който освен Лив Тайлър, участва и Алфи Алън (Game of Thrones).

Continue Reading
Advertisement