Connect with us

Lifestyle

Сайтът на Владо Карамазов стана на 1 година

Avatar

Публикувано

на

VK pic 2

снимка: Драгомир Спасов

Близо 100 000 уникални посетители и 290 000 разглеждания успя да събере за първата година от своя онлайн живот официалният сайт на Владо Карамазов. В изминалите 365 дни в дигиталното пространство на актьора бяха публикувани 46 новини и 48 материла в блога, създадени лично от Владо. Наред с тях в сайта своето място имат най-важните интервюта, театрални постановки, сериали, филми, фотосесии, дублажи и проекти от началото на творческата му кариера до сега. Повече от половината потребители на сайта са на възраст 18-34 год., а 53% четат пубикациите през мобилните си устройства.

След официалния старт на 25 декември 2017 г., vladimirkaramazov.com се превърна в гръбнака на малката “медия” на Владимир Карамазов. Той е свързващо звено между всички социални канали на актьора във Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin, Pinterest, YouTube и Viber. Сайтът е натоварен и със задачата да показва, че и в България може да се постигат успехи и да се сбъдват мечти. А посланието, което носи, е вдъхновяващо –  когато искаш наистина нещо, географското положение не може да ти попречи.

„Талантливите” и „Мисия Маверик“ са сред най-важните проекти, които намериха своето място в сайта.  Благодарение на тях Владо разказа за десетки герои на нашето време – успели и талантливи, негови приятели и хора, на които той се възхищава. „Мисия Маверик“ беше реализирана с любезната подкрепа на Glenfiddich. Сайтът стана и основен рекламен източник на съвместния проект-експеримент на Viber & Vlado Karamazov. В блога стартира поредицата „Публиката пита – Владо отговаря”. Формулата там е много работеща – читателите задават въпроси във Вайбър чатбота Владроб, а Владо периодично им отговаря в своя блог. Импровизираните интервюта са забавни, има и много смислени въпроси. Тази традиция ще продължи и през следващата година.

Сайтът постепенно ще се превърне и в своеобразна онлайн фотогалерия. Най-добрите и изявени фотографи в България всяка година ще правят фотосесия на актьора. Така визуалният облик на сайта ще се променя във времето. През 2018 г. всички фотографии бяха на Драгомир Спасов. А снимките за 2019 г. са дело на Стефан Н. Щерев от 3inspirit.

Advertisement