Connect with us

Музика

Само месец до рок събитието на годината – SUMMER CHAOS FESTIVAL 2015

Avatar

Публикувано

на

Papa Roach

До едно от най-очакваните музикални събития това лято – фестивала Summer Chaos 2015, остава около месец, но за най-нетърпеливите фенове на тежкия жанр, които вече нямат търпение да чуят супербандите, организаторите на фестивала  M.E.Music и рок бар Rock IT  са подготвили страхотна изненада!

На 21-ви май (четвъртък) в Rock IT  ще се проведе официалното подгряващо парти за събитието, където всеки е добре дошъл! То ще предложи една вечер, изпълнена с музиката на бандите – хедлайнери на фестивала, плюс допълнителна селекция от сходни тежки банди, направена от Краси Москов (Z-Rock) и DJ Tony (RockAtive, Sugar DJs).

Най-голямата атракция на рок партито ще бъдат победителките от първия български шампионат по полденс, който се проведе през април. Те са подготвили специална хореография, вдъхновена от гурутата на ню-метъла. Ще има и томбола, в която някои от най-гоемите фенове на тежкия жанр ще могат да получат билет за фестивала през юни.

Предстоящият  Summer Chaos Festival 2015 се очертава да се превърне в най-силното рок събитие на годината! Той ще се проведе на 16 юни (вторник) на стадион Лазур в Бургас, а хедлайнери са четири световноизвестни банди на върха на славата си  – изключителните Godsmak, Papa Roach, Amorphis и Biohazard.

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“1024″]Summer Chaos_bands[/media-credit]

GODSMACK, Papa Roach, Amorphis, Biohazard (DJ set feat. BG Poledance Champions)
Rock It

Advertisement

21.05, четвъртък

Начало: 21:00

Вход 5 лв.

 

Advertisement
Continue Reading
Advertisement