Connect with us

Музика

Само 3 дни до SUMMER CHAOS FESTIVAL

Avatar

Публикувано

на

Summer Chaos bands

Броени дни делят българската  публика от рок събитието на това лято – Summer Chaos Festival 2015! На 16 юни най-горещата точка в България ще бъде стадион Лаур в Бургас, където на една сцена ще се качат четири от най-актуалните тежки супербанди в света – Godsmack, Papa Roach, Amorphis и Biohazard!

Вратите на стадиона ще бъдат отворени точно в 15:00 ч., а достъпът до различните сектори ще бъде както следва:

  • Притежателите на билети за Терен 1, Терен 2 и Front of Stage ще влизат през централния вход на стадион Лазур откъм ул. „Димитър Димов“
  • Седящи места на трибуни 16, 17 и 18, както и прзвостоящи за заона Front of Stage – Вход 2 откъм ул. „Васил Петлешков“
  • Седящи места на трибуни 12, 13, 14 и 15 – Вход 4 откъм ул. „Васил Петлешков“

Притежателите на билети за сектор Терен 2 нямат право на достъп до другите провостоящи сектори, докато тези от Front of stage и Терен 1 могат да влизат в сектор Терен 2.

Деца на възраст до 10 години ще бъдат допускани на стадиона безплатно, но задължително с пълнолетен придружител и подписана от него декларация за придружител на малолетно лице. Документът трябва да бъде попълнен в два екземпляра, като единият се оставя на охраната, а вторият остава в придружителя, в случай че бъде поискан повторно.

Декларацията може да бъде изтеглена от сайта на Тикетпро  – http://www.ticketpro.bg/jnp/home/index.html и попълнена предварително или това да стане на място, като на всеки вход ще бъдат предоставяни бланки.

В деня на фестивала ще има строг пропускателен режим и засилено полицейско присъствие! Има постъпили сигнали за фалшиви билети и при опит за влизане на събитието с такива, нарушителите ще бъдат предавани на полицията.

Advertisement

На стадиона няма да бъдат допускани лица във видимо нетрезво състояние и под въздействие на наркотици и упойващи вещества. Забранено е внасянето на всякакъв вид оръжие, опасни, остри и леснозапалими предмети, бутилки, храна и професионална техника за фото и видео заснемане.

 

Групите – участници на Summer Chaos festival 2015 ще излязат на сцената в следния ред:

 

15:30 – 16:15   –           THE POMORIANS

Advertisement

16:45 – 17:45   –           BIOHAZARD

18:15 – 19:15   –           AMORPHIS

19:45 – 21:00   –           PAPA ROACH

21:30 – 23:00   –           GODSMACK

 

Advertisement

Интересът за събитието е огромен! Билетите за Front of Stage и Терен 1 са напълно разпродадени от месец, но все още има съвсем ограничени бройки за Терен 2 (65 лв.), както и за седящите сектори (100, 80 и 60 лв.), които могат да бъдат закупени от касите на Тикетпро и партньорската мрежа в цялата страна.

Continue Reading
Advertisement