Connect with us

Музика

Сам Смит и Нормани с общ сингъл!

Avatar

Публикувано

на

Normani, снимка: Dennis Leupold, ПР

Британската поп звезда Сам Смит и певицата – Нормани обявиха, че са записали обща песен! Сингълът “Dancing With A Stranger” ще направи световна премиера в радио ефира и дигиталните платформи на 11/01.

“Dancing With a Stranger” e чувствено поп парче със силно R&B влияние, в което превъзходните вокали на Сам и Нормани довеждат продукцията до изключително високо ниво. Колаборацията между двамата артисти е в резултат от случайна среща в звукозаписно студио в Лос Анжелис, докато Сам Смит записва песента заедно с легендарните продуценти Stargate и Jimmy Napes.  Нормани, която е в съседното студио за подготовката на предстоящия си солов албум, получава покана от Сам да реализират песента като дует. За Нормани това е сбъдната мечта, тъй като тя е огромен фен на Сам Смит, а неотдавна изпълнителят призна, че е страстен почитател на групата ‘Fifth Harmony’.

През 2018 година Сам Смит осъществи световно турне в подкрепа на втория си студиен албум „The Thrill Of It All“ (UMG), който дебютира на No. 1 в чарта на Билборд – „Billboard 200″ и оглави класациите във Великобритания, Ирландия, Нова Зеландия, Норвегия, Швеция, Холандия и Белгия. Музикалната библия, списание Rolling Stone, отличи албума с 4 звезди и определи Сам Смит като „един от най-влиятелните и изразителни певци на своето поколение“.

снимка: Steve Schofield

Advertisement

“Dancing With a Stranger” е първият нов материал от Сам Смит за 2019-та година, след световния успех на последния хит с Калвин Харис – “Promises” – който превзе плейлистите през изминалото лято. След премиерата на дебютния му албум през 2014г.  – In The Lonely Hour -Сам Смит продава над 17 милиона копия по света. Той печели четири награди Грами, Оскар, Златен Глобус, три музикални награди на Билборд, три награди Брит – са само част от отличията в кариерата му.

2018-та година положи началото на соловата кариера на Нормани с премиерата на дебютния й сингъл “Love Lies” с участието на Khalid. Песента стана номер едно в Топ 40 на радио ейрплея чарта на САЩ и се превърна в страхотен старт за певицата, след световния успех, който тя постигна като част от групата Fifth Harmony.  След “Love Lies” Нормани издаде още няколко песни, сред които и двата хит сингъла с Калвин Харис и “Waves” с участието на 6LACK. В допълнение към проектите с Калвин Харис,  Khalid и 6LACK, Нормани направи колаборации с Quavo и Kehlani. В момента певицата завършва записите за соловия си албум, който се очаква да излезе по-късно т.г. (Вирджиния Рекърдс/Sony Music), а през месец март ще се присъедини към северноамериканската част от световното турне на Ариана Гранде – „The Sweetener World tour“.

Благословена съм, че имах възможността да запиша песен с един от най-великите певци на десетилетието. Аз съм изключителен фен на Сам Смит и слушам музиката му почти всеки ден. И в най-смелите си мечти, не съм си представяла, че ще получа покана от него за обща песен. Изключително горда съм с резултата и нямам търпение заедно със Сам да го споделим с останалия свят. Изпитвам дълбока благодарност към Сам Смит за вярата му в мен! Благодаря на феновете ми, които не спират да ме подкрепят“ – сподели Нормани в социалните мрежи.

Continue Reading
Advertisement