Connect with us

Музика

СВЕТЛЬО & THE LEGENDS С КОНЦЕРТ В ЛОНДОН НА 18 МАРТ

Avatar

Публикувано

на

hipodil cover london 2016 poster web

Светльо Хиподилски & The Legends ще посетят отново Лондон – точно година след първия си концерт там. Събитието ще се състои този петък – 18 март, а домакин за втори път ще бъде най-старият съществуващ клуб за жива музика на Острова – легендарният The 100 Club.

[media-credit id=198 align=“alignleft“ width=“225″]svetlio_the_legends_100_club[/media-credit]

Сетът на Светльо Хиподилски и компания ще е с продължителност над два часа, включвайки близо тридесет от старите и добре познати песни на Хиподил – концепция, която ще бъде акцент и този път. Публиката в Лондон ще има шанс да чуе на живо парчета като „Бате Гойко“, „Жената“, „Момичето“, „Алкохолен делириум“, „Скакауец“, „Облаци“, „Бира“, „Въжен“, „Море от алкохол“, „PVC“, „Чифт очи“, „Овци“, „Нова градска песен“, „Отнесен“ и много други. На 18 март The 100 Club ще отвори врати в 19:30 местно време, а самият лайв стартира в 21:00.

Миналогодишното гостуване на българската група постигна голям успех, при който бяха разпродадени всички възможни места. Очакванията за предстоящия концерт не са по-различни и поради това се препоръчва предварителното и своевременно закупуване на билети! Самите те се предлагат през две компании – Wegottickets.com и Billetto.co.uk, а цените са 15 паунда на предварителна продажба и 18 паунда на място. Броят им е ограничен до 300!
Wegottickets.com

http://www.wegottickets.com/event/348210

 

Advertisement

Billetto.co.uk

https://billetto.co.uk/en/events/svetlio-the-legends

Continue Reading
Advertisement