Connect with us

Lifestyle

Световната купа по волейбол грейна в София

Avatar

Публикувано

на

a75bffee 1de4 4bce a982 c1996bcd3e44

снимка: ПР

Световната купа по волейбол гостува в София като част от националното турне на трофея, което се провежда с подкрепата на Лидл България. Стотици фенове на волейбола в столицата се докоснаха до най-желаната световна волейболна купа вчера. Оригиналният трофей, за който ще се борят най-добрите волейболисти на планетата по време на шампионата през септември, посрещна любителите на волейбола в София, изложен в специално изграден шампионски корнер на НДК. Феновете пожелаха успех на Националите и им обещаха силна подкрепа, която да им помогне да спечелят първенството и трофеят да се върне в София отново след финала в Торино.

Легендарните волейболни национали Любо Ганев и Евгени Иванов-Пушката представиха световния трофей пред феновете в столицата и призоваха всички да се включат в различните забавления, игри и активности за популяризиране на спорта и пълноценния живот, съпровождащи турнето. Специална викторина откри най-запознатите по темата за предстоящото световно първенство по волейбол за мъже и те получиха като подарък билети за двубои от втората предварителна фаза на световното първенство, която ще се проведе в София.

В началото на юни Лидл България и Българската федерация по волейбол официално обявиха продължаване на партньорството си, което тази година се провежда под мотото “Националната селекция, с която се гордеем“, с подкрепата на селекцията „Родна стряха“ – висококачествени продукти само от български производители. През 2018 г., освен партньор на националите по време на Световното първенство по волейбол и Волейболната лига на нациите, търговската верига е и официален партньор на първото в България турне на оригиналния трофей, за който ще се борят най-добрите волейболни отбори на Световното първенство за мъже 2018.

В рамките на националното турне, световната купа по волейбол беше представена на различни събития в градовете-домакини София, Варна и Русе през цялото лято. Трофеят ще може да бъде видян от феновете и по време на мачовете на Световното първенства по волейбол в България през септември.

Advertisement

Повече информация, свързана с турнето на купата, може да откриете на сайта на Lidl България – www.lidl.bg, както и сайта на Българската федерация по волейбол http://www.volleyball.bg/ .

Continue Reading
Advertisement