Connect with us

Lifestyle

Световната купа по волейбол тръгва на турне с подкрепата на Lidl

Avatar

Публикувано

на

ffc0b160 4ace 4457 b2bd c515db6419e8

снимка: ПР

Световната купа по волейбол гостува във Варна като част от националното турне на трофея, което се провежда с подкрепата на Лидл България. В периода 15-17 юни в зала Конгресна, всички фенове на волейбола ще имат възможност да се докоснат до най-желания световен трофей в специално изградения шампионски корнер по време на мачовете на Волейболната лига на нациите.

В началото на юни Лидл България и Българската федерация по волейбол официално обявиха продължаване на партньорството си, което тази година се провежда под мотото “Националната селекция, с която се гордеем“, с подкрепата на селекцията „Родна стряха“ – висококачествени продукти само от български производители. През 2018 г., освен партньор на националите по време на Световното първенство по волейбол и Волейболната лига на нациите, търговската верига е и официален партньор на първото в България турне на оригиналния трофей, за който ще се борят най-добрите волейболни отбори на Световното първенство за мъже 2018.

Официалното представяне в България на световната купа се състоя в „Арена Армеец“, където ще се проведат и част от битките за трофея през септември. Първият човек, който вдигна купата в столичната зала беше единственият българин, приет в Залата на волейболната слава – Димитър Златанов.

В рамките на националното турне, световната купа по волейбол ще бъде представена на различни събития в градовете-домакини София, Варна и Русе през цялото лято, както и по време на мачовете на Световното първенства по волейбол в България през септември. По време на предвидените гостувания, освен със снимка с най-желания трофей в света на волейбола, организаторите ще зарадват всички фенове и с много забавления, игри и активности за популяризиране на спорта и пълноценния живот. Следващата спирка от турнето на купата е в Русе, по време на най-пъстрото събитие от летния календар на града – Русенския карнавал, който се провежда на 23 юни.

Advertisement

За повече информация, свързана с турнето на купата, моля следете сайта на Lidl България – www.lidl.bg, както и сайта на Българската федерация по волейбол http://www.volleyball.bg/ .

Continue Reading
Advertisement