Connect with us

Tехнологии

Световната модна икона Джордан Дън разкрива нов HTC INK телефон

Avatar

Публикувано

на

HTC, световен лидер в областта на иновациите и дизайна, представи своята ексклузивна и лимитирана серия HTC One M9 INK, създадена в сътрудничество със световноизвестната модна икона и супермодел Джордан Дън.

Потапяйки се в световната модна страст по боди арт, HTC One M9 INK е първото по рода си устройство, украсено с илюстрация, вдъхновена от това графично изкуство и гравирана върху задната част на телефона. Смартфонът и изображението на Jourdan, направено от водещия моден фотограф Matt Irwin ( Vogue Russia, Vogue Japan, Vogue UK, Vogue France, ID и др.), вчера бяха показани на световна премиера в Лондон. Ограничен брой от специалното издание HTC One M9 INK влизат в продажба за клиенти, които се регистрират на: http://www.htc.com/ru/bg-ink/ .

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“1024″]HTC M9 back[/media-credit]

Черпейки вдъхновение от двукомпонентния метален дизайн на HTC One M9 (злато върху злато и сребро върху злато), дизайнът на HTC INK също пресъздава металическия боди арт, който Jourdan представя в образите на Matt Irwin. Неговите фотоси са сред най-горещите кадри, запечатващи съвременните модни  тенденции.

Ослепителна звезда на международните модни подиуми, рекламни кампании и списания, с голямата си страст към боди арт изкуството, Джордан работи в партньорство с художника Cally-Jo, нарисувал трайбъл татуировките на Риана, за да изработят първия по рода си HTC INK дизайн. Използвайки „езика“ на боди арт изкуството, Cally-Jo пресъздава визията на Джордан в изработен по поръчка дизайн, който е уникален израз на чувствата на Jourdan за нов етап в кариерата, вълнение и за предстоящи творчески проекти, както и отражение на индивидуалния й стил чрез партньорството  с HTC.

На откриването Джордан заяви: „Боди артът е важна част от моята визия, както и моят телефон, без който не ходя никъде – сега можете да  комбинирате и  двете, за да създадете уникален личен аксесоар. Възможността да  работя с марка, известна с невероятния дизайн на продуктите си и да оставя творческия си отпечатък върху прекрасно изглеждащ мобилен телефон е нещо, което наистина ми хареса, а HTC One M9 INK от своя страна улови моята индивидуланост. “

Advertisement

Главният изпълнителен директор  на HTC Cher Wang заяви: „Начинът, по който вашият смартфон изглежда е толкова важен за личния ви стил, колкото чантата ви, бижутата и дори татуировките ви. HTC има водеща роля във вдъхновяващия иновативен дизайн,  за да осигури върховно лично изживяване, ние искахме да бъдем първата марка, която да донесе това ново ниво на индивидуалност с нашите устройства. HTC One M9 е нашият най-красив смартфон и HTC INK отразява нашия ангажимент да сме най-добри в дизайна, работейки с вдъхновяващи и креативни хора като Jourdan.“ 

HTC INK is a Limited Edition campaign which sees bespoke celebrity body art designs engraved onto exclusive runs of HTC’s family of premium HTC One handsets.

HTC INK е лимитирана серия от премиум линията НТС One, като устройствата са гравирани с боди арт дизайн, създаден от знаменитости.

Повече информация за HTC INK можете да откриете на http://www.htc.com/ru/bg-ink/.  Клиентите, които искат да получат специалното издание от серията на HTC One M9 INK м се регистрират на: http://www.htc.com/ru/bg-ink/.

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“1024″]150423_HTC_SHOT04_298f1[/media-credit]

Красива, пряма и открита, кариерата на Джордан винаги е предизвиквала. Ревностно защитаваща разнообразието в модната индустрия, наскоро тя се появи на корицата на английското издание на Vogue и спечели договор с Burberry – в допълнение към договора си с Maybelline, шоуто за готвене Well Dunn заедно с Jay Z’s Life & Times, видеото за Victoria’s Secrets, както и кампаниите за CK, DKNY, Hilfiger, Balmain, YSL Beauty и TopShop.  Ражда сина си Райли на 19. В момента той е на 5 години и е диагностициран със сърповидно-клетъчна анемия.  Тя става посланик на Асоциацията на болни от сърповидно-клетъчна анемия, спомагайки за повече съпричастност и набиране на средства за проучвания.

Advertisement

 

 

 

 

 

Advertisement
Continue Reading
Advertisement