Connect with us

Култура

„Силата на кога” – бързият ключ към щастието

Avatar

Публикувано

на

Силата на кога корица

Изследването на доктор Майкъл Бреус, „Силата на кога”, помага на всеки от нас да се справи с грижите, да намери личния си баланс и да започне да постига успехите, които заслужава.

„Силата на кога” на доктор Майкъл Бреус – единствено по рода си изследване – променя всичко, което мислим, че знаем за успеха. Някои всекидневни въпроси са лесни: кое е най-доброто време да обядваме, да правим секс, да си вземем лекарствата? Други не толкова: кога да поискаме повишение на заплатата, кога да напишем роман? Стига само да открием своя хронотип, отговорите ще завалят сами.

Кога за последно сте се чувствали виновни, че колегите ви са по-продуктивни сутрин, докато на вас ви трябват няколко кафета, за да влезете в ритъм? А познато ли ви е чувството да знаете, че трябва да си лягате, защото ви очаква ранно ставане, но просто да не можете да усетите сънливост до малките часове?

Повечето съвети как да бъдем успешни се фокусират върху това какво трябва да правим и как да го правим… но напълно пренебрегват най-важния въпрос – кога. Но нови изследвания доказват, че има правилно време за всичко, и то е строго индивидуално. Да знаете и разбирате кога функционирате най-добре, а и кога другите работят най-добре, ще ви позволи да придвижвате най-добрите си идеи, да сте креативни и отворени към нови предизвикателства.

В „Силата на кога” доктор Майкъл Бреус доказва, че е достатъчно само да работим в синхрон с вътрешния си часовник, за да подобрим значително и моментално чувството си на щастие и удовлетвореност, продуктивността си  и качеството си на живот. Но как да намерим своя ритъм?

Advertisement

„Силата на кога” е уникална по рода си програма за следване на знаците и напипване на вътрешния хронометър, необходим за да се синхронизираме отново с естествения темп на тялото си. С помощта на минимални промени в дневната си рутина можем да започнем да слушаме тялото си, да намерим своя часовник и своя начин за справяне с ежедневието и да започнем да постигаме целите си. Искате ли просто и ясно решение, което изисква минимално усилие, но максимално ви доближава до щастието и успеха? Може би то не е просто непостижима химера.

Continue Reading
Advertisement