Connect with us

Музика

Силви Вартан e вече в България

Avatar

Публикувано

на

Sylvie Vartan 3

снимка: ПР

Остават броени часове до последната ѝ среща с българската публика на 19 април (ДКС, Варна) и 21 април (НДК, София)

Грандамата на френската музика Силви Вартан е вече в България! Любимата изпълнителка на поколения българи пристигна днес, за да сподели музиката си със скъпата на сърцето ѝ България. В два последни концерта във Варна и София, на 19 април в ДКС и на 21 април в зала 1 на НДК, Вартан ще изпълни на живо най-емблематичните си хитове. Преди голямото си прощаване с родната сцена обаче Силви Вартан ще се срещне с Министър-председателя на Република България Бойко Борисов, както и с кмета на Столична община г-жа Йорданка Фандъкова. Вартан ще се включи и в редица инициативи с обществено значими каузи,  а за своите най-верни фенове ще отдели специално време за лични срещи с автограф.

Koнцертите в България са част от прощалното турне „Завинаги Силви“, в което вземат участие 8 музиканти и 3 певици. Шоуто ще продължи над два часа, ще бъде разделено на две части и ще включва най-любимите и познати песни от творчеството на Силви. Музиката ще бъде придружена от визуален спектакъл, в който ще бъдат показани и множество  оригинални клипове на Силви. Част от концертната програма ще бъде посветена на първата любов на Вартан – великия Джони Холидей, а финалът ще бъде голямата изненада и подарък на Силви към българската публика.

Концертите се провеждат под патронажа на Министър-председателя на Република България Бойко Борисов, с когото Силви Вартан ще срещне на 17 април. В същия ден Вартан ще се срещне и с  кмета на Столична община г-жа Йорданка Фандъкова. Събитието в София е част от Календара на културните събития на Столична община за 2018 г. На следващия ден в книжарница CIELA на бул. Витоша 60 ще се проведе среща с автограф за най-верните фенове на Силви. Тази възможност ще имат и всички нейни почитатели във Варна на 19 април в книжарца CIELA на бул. Сливница 2.

Advertisement

Последните бройки билети могат да бъдат закупени от бензиностанциите OMV, мрежата на Eventim, билетен център НДК и на касата на ДКС Варна на цени от 30 до 120 лева.  

Continue Reading
Advertisement