Connect with us

Tехнологии

Синият Galaxy S6 и зеленият Galaxy S6 edge са вече тук

Avatar

Публикувано

на

Samsung Electronics официално обяви излизането на двата нови цвята на Galaxy S6 и Galaxy S6 edge. Глобално представени на 10 април, смартфоните на Samsung Galaxy S6 и S6 edge определят по нов начин бъдещето на мобилните технологии. В допълнение на вече наличните цветове, включващи перлено бяло, сапфирено черно и платинено златно, дългоочакваните Galaxy S6 и S6 edge в топазено синьо и изумрудено зелено са вече достъпни за потребителите.

Създавайки нов стандарт на дизайн, изработка и характеристики, най-новите смартфони Galaxy S6 и S6 edge несъмнено съчетават първокласни материали с най-добрата технология на Samsung, за да предоставят на потребителите несравнимо мобилно изживяване в различни цветове и материали.

„Синият Galaxy S6 представлява перфектния моден аксесоар за стилни потребители, търсещи различен, изразителен и отличителен цвят, а зеленият Galaxy S6 edge предоставя зашеметяващ цвят, подходящ за тези, които искат изискано и уникално мобилно устройство – заяви Янгхи Лий, изпълнителен вицепрезидент на Global Marketing, IT & Mobile Division в Samsung Electronics. – Ние целим да създадем за потребителите наистина единствен по рода си смартфон и да им предоставим възможността да се възползват едновременно от динамична красота и мощна производителност в едно устройство.”

Топазено син Galaxy S6

Ексклузивно достъпен за Galaxy S6, синият S6 впечатлява с изразителен и изтънчен нюанс на синьото, който можем да видим в най-актуалните цветове на годината. Според много от водещите прогнози за цветови тенденции синьото е сред най-популярните цветове на 2015 г.

 „Хората, които избират синия Galaxy S6 на Samsung, вероятно ще бъдат по-самоуверени, взискателни, изтънчени, прецизни и интуитивни – заяви световноизвестният британски психолог д-р Дона Доусън. – Яркостта на цвета има тенденция да привлича повече хора, които едновременно са уверени и знаят какво искат.”

[media-credit name=“Galaxy S6 Топазено син, снимка: PR“ align=“alignleft“ width=“263″]Galaxy S6_Back_Topaz Blue[/media-credit]

Изумрудено зелен Galaxy S6 edge

Advertisement

Достъпен ексклузивно за Galaxy S6 edge, новият зелен Samsung S6 edge е пример за хармонията в дизайнерската философия на Samsung, където „красотата среща успеха”. Зеленият цвят е символ на нов живот и ново начало и е пряко свързан с темата за природата.

„Хората, които предпочитат зеления цвят, са балансирани, лоялни, работливи, честни, добронамерени и загрижени за околните. Те са склонни (или поне се стремят) да бъдат добри граждани с високо развито чувство за морал и бленуват за непринуденост и простота. „Зеленото” се олицетворява със започване на нов живот и изобщо с новото начало и така вдъхва „надежда” и връща жизнеността и енергията на хората. Зеленото намалява чувството на безпокойство – това е причината хората да търсят убежище в по-естествена среда, когато са под стрес. Чрез своята дълбочина и яркост зеленият нюанс на Galaxy S6 edge засилва основния чар и привлекателност на всички зелени вещи.”

Galaxy S6 и Galaxy S6 edge са налични с параметри 32/64/128GB, достъпни във всички разновидности – перлено бяло, сапфирено черно, платинено златно, топазено синьо (само Galaxy S6) и изумрудено зелено (само Galaxy S6 edge).

Continue Reading
Advertisement