Connect with us

Музика

СкандаУ в Joy Station – але, але!

Avatar

Публикувано

на

Ръцете горе за хип-хоп дуото, което не спира да вкарва голове в чартовете за българска музика – СкандаУ! Верни на принципна „Мечка страх, мене не“, през май Лъчо и Тото празнуваха 10 години на сцена с разтърсващ стрийминг концерт в Joy Station. Подкрепени от DJ Mati, Duli и балет „Катерички бели“, СкандаУ се завръщат на сцената на най-големия клуб в Студентски град, за да дадат един взривоопасен урок по забавление с парола „Але, але“!

На 24 октомври феновете ще загърбят спомените от режима „карантина“ и ще споделят една „Арабия“ житейска философия с хитове като „Хайвера“, „Чужди усмивки“, „Спомен от рана“  и всички парти химни, превърнали СкандаУ в първото хип-хоп дуо, покорило мащаба на „Арена Армеец“.

В унисон с противоепидемичените мерки клуб Joy Station работи с ограничен капацитет места, който позволява на гостите да се насладят на шоуто на здравословно отстояние един от друг и с пълноценно усещане за комфорт.

Редуцирането на местата значи и по-малък брой билети – побързайте да вземете своя на касите на „Фантастико“, в мрежата на eventim.bg и на място в Joy Station. 

Хип-хоп хегемонията на „СкандаУ“ се случва в Joy Station с подкрепата на Tuborg. 

Advertisement
Continue Reading
Advertisement