Connect with us

Общество

СК „Ипон“ провежда безплатни карате тренировки за деца

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Спортен Клуб „Ипон“ стартира програмата „Спорт за деца в свободното време“, по проект на ММС

За поредна година спортен клуб „Ипон“ стартира програмата „Спорт за деца в свободното време“, по проект на министерство на младежта и спорта. От началото на месец март всички деца, които имат желание да тренират, напълно безплатно ще получат практическо обучение по Шотокан Карате-До. Заниманията ще бъдат провеждани в залата на спортен център „Енерджи спорт“.

Програмата ще бъде релизирана под контрола на Сенсей Александър Славков /5 Дан/ – основател на СК „Ипон“ и президент на Българска Федерация Шотокан Карате-До.

Участието по програмата на ММС – „Спорт за деца в свободното време“ е част от целенасочената кампания на клуба за развитието на масовия спорт при децата. В тази връзка спортният клуб е изградил система за целогодишна работа с училища и детски градини в шест столични общини.

Advertisement

През годините СК „Ипон“ е подкрепял или участвал в реализирането на проекти по различни програми като „Нови перспективи чрез спорт” и  ”Здраве за всички” към министерство на финансите, „Работа с деца с наднормено тегло и гръбначни изкривявания” по програма „Леонардо да Винчи” в гр. Плимут (Великобритания),  Световната кардиологична кампания „Световен ден на сърцето” организирана от Дружеството на кардиолозите в България, както и турнир съвместно със Столична община в подкрепа на „София-европейска столица на спорта“ през 2018г.

Желаещите могат да получат повече информация на телефони: + 3592 8320167, + 359 89 665 84 83, (Спортен център „Енерджи спорт“)

Continue Reading
Advertisement