Connect with us

Музика

Слизаш в club MAZE, за да се издигнеш

Avatar

Публикувано

на

снимка: PR

Club MAZE работи на пълни обороти с обновена, вдъхновяваща сцена и уютен бар. Бурканите с компоти и друга зимнина, щайгите, бъчвите, старият телевизор и дървените елементи от интериора ни карат да се чувстваме като в истинско мазе. Ето как изглежда новото MAZE – за тези, които не бяха на откриването или пък не успяха да разгледат обстановката заради многото присъстващи хора.

Събитията в MAZE през октомври предлагат забавления във всеки ден от седмицата. В неделя и понеделник ‘BIR@BAR’ те кани да се насладиш на спокойна атмосфера и на намалени цени на всички бири на бара. ‘ART2D2’ във вторник е вечер за изкуство и култура в MAZE, която предлага интересни теми и срещи с дейци на културата. Всяка сряда, под името ‘Jamilicious’, звучи джем сешън с участието на познати и не толкова познати музиканти. ‘Uncovered’ в четвъртък  те кани да откриеш селекция от качествена авторска музика, а защо не и нов артист за слушане. Петък и събота са наречени неслучайно ‘It’s My Live’. Тогава в MAZE свирят любими ъндърграунд имена, чуждестранни банди и диджеи.

club-maze-_-program-october

Ако се кефиш на world, hip hop, jazz, reggae и рок музика, направо си попадаш на мястото. Underground по местоположение и убеждения, MAZE е сред утвърдените алтернативни места в София. Не просто място за събития, MAZE е средище, което събира най-креативната част от софийското общество.

Няма как да не е така: в управлението на клуба са замесени Камен Драгомиров (собственикът на MAZE), Никола Груев (Kottarashky) и Тим Гюбел, мениджърът на Оратница. Поставили са си за цел да развиват MAZE като непринудено и некомерсиално място, значи да очакваме открития на много нови изпълнители. Но и да не забравяме любимите стари: питаме Kottarashky (той е артистичният директор в MAZE) кое парче според него пасва най-добре на атмосферата на клуба. Ето какво би надул до дупка, за да ни поздрави:

Advertisement

Да речем Love me two times на Doors. Песен на едни от най-креативните и интересни музиканти в историята, в същото време енергично и купонджийско и на трето място – не е непременно най-големият им хит.”

Continue Reading
Advertisement