Connect with us

Lifestyle

Слушай радио и печели по минимум 50 лв всяка седмица!

Avatar

Публикувано

на

Това става бързо и лесно чрез най-новата радио игра на Фератум България ЕООД и радио Energy! Правилата са изключително прости и могат да бъдат открити на сайта на фирмата – Ferratum.bg.

Кои са Фератум България?

Фератум България е един от лидерите у нас в бизнеса с нисколихвени бързи кредити и минизаеми с богат опит и десетки офиси в най-големите европейски столици. Фирмата има разрешително от БНБ за отпускане на бързи редити и е официален член на „Асоциацията за отговорно небанково кредитиране“.

Регламент на играта

Всеки понеделник точно в 08: 05 часа сутринта по радио Energy ще бъдат обявявани само две печеливши песни, които могат да донесат на някого огромни парични награди. Всеки ден от понеделник до петък щом някой чуе, която и да е от тези две песни по радио ENERGY, трябва мигновено да звънне на дежурния ефирен телефон на радиото. Ако потребителя е най-бърз и успее да се обади първи, това автоматично му носи награда от 50 лв подсигурени от Ferratum.bg.

Advertisement

Ако някой от слушателите на радио Energy чуе и двете печеливши песни една след друга, то веднага трябва да се обади на телефон 0888 895 895. Най-бързия обадил се печели голямата седмична награда на Ferratum.bg – парична сума, равна на неговата нетна месечна заплата!

Фератум Ви пожелава успех в играта и приятни мигове слушайки радио Energy

Continue Reading
Advertisement